![]() |
Biraz Korkarim Secgi..
Biraz Kokarım Sevgi
Kitaplar zafer marşıyla süslü yazarlar sevgi Yürekte bilgi Oysa yenilgi yıkıntı hayatın taa gerçeği Tuzu biberi değil mi Ağrıdan acıdan katsaydık sevgi Ağaç dal yaprak çiçek sevgi Kurt kuş börtü böcek sevgi Dört mevsim meyve çekirdek sevgi Tadına baksak Yemeden yanına yatsak mı sevgi Bölüşmek paylaşmak sevişmek sevgi Dudakları ıslatmak nedir sevgi Boşuna gelmişiz uzak asyadan Her yer kuraklık kıtlık sevgi Bir kısrak başına sığındık nedir bu hasret Oy oy eminem kilimleri satsaydık sevgi Ne starım ne yıldız doğan Çoban yıldızıma bakarım sevgi Ben bu vatanı satarım Sahipsiz toprak otlak mera Koyun güderim sevgi Benim sadık yarim kara toprak değil ki Bayrak bayrak ne bilirim ki Çarşıdan aldım diktim sevgi Yeşil miydi bilmem ki rengi Kuru bir nida bir ifade sevgi Hey dersem heyime gel sevgi Korkma... Ver elini sevgi ben adam yemem Biraz kokarım sevgi Bir ateş yakar... Mis kokarım sevgi Büküldükçe yücelmekse sevgi Bir yere Bir göğe tükürmek zevki Ak ekmek nimet gibi Sümüklü çocuk burnu öpmek sevgi... |
tşkrler...
|
Paylaşım için teşekkürler ablacığım... |
erdal arkadAŞım ve sevgili kuzen yorumlarınız için
ben teşekür ederim :2: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:30 . |