![]() |
Admine yalakalık yapanların diyalogları
selam
-selam naber? -iim senden? -iim bende tşk. -adminim bugun çok şıksınız. -tşk ederim -adminim bugun dişleriniz pek beyaz -tşk ederim -adminim .. -yeter ulan -selam naber -iyim sen nasılsın -iim bende -adminim -efendim canım -cay içermisiniz? -yok tşk -kahve? -sagol -nescafe? -hay senin.. -admin kardeş selam kolay gelsin -sağol -ee sen nasıl admin oldun anlatsana bende olacam. -meşgulüm sonra olurmu.. -olmaz adminsen ilgilenecen benle -senle belediye ilgilensin -belediye yemi başvuracaz -oof off banladım kendimi hedi eyvallah. -Admin bey çok güzel konu kitliyorsunuz.. Sizin kadar güzel konu kilitleyen admin görmedim -...... -Ayrıca konuları tam yerine taşıyorsunuz yani nasıl başarıyorsunuz bu kadar şeyi yapmayı inanamıyorum. -..... -Ve saniyede çift dikiş atma yeteneğiniz var aileden gelen bir yetenek mi? -..... -Tabi bir de çok güzel banlıyorsunuz,beni bi kere banladınız ordanbiliom yani..Çok nazik,açıklayıcı,dersverici,didaktik ve empatik birşekilde ip'imi banlamıştınız.O günden sonra hayatım değişti.Bazışeyleri farklı görmeye başladım.Siz benim hayatımı olumlu yöndedeğiştirdiniz.. -Yeter ulannnnnnnnnnnnnn! - slm adminim - selam - duyduğuma göre çok iyi bir adminmişsiniz - evet öyleyimdir - ve bide gönlübol biriymişsiniz - evet çok gönlübolumdur - e hadi o zaman bana bi 1000 rep verinde inanayım - - laf aramızda en çok sizin konular okunuyor - yok canımmmmm abartma - vallahi diyorum - teşekkürler - eeeeeeee ? - ne eee si? - mesaj sayısı - defolllllll - benim hiç adminim olmadı size en süper admin diyebilir miyim? - oilde incek varr!! - ne alakası var ben yağcımıyım teessüf ederim Ve Bizim Admin bitanedir Demek en büyük yağcılıktır |
Çok Güzelmiş...
Bi KaÇ TakTiĞi BeNdE DeNeSe Mi? :72:- duyduğuma göre çok iyi bir adminmişsiniz - evet öyleyimdir - ve bide gönlübol biriymişsiniz - evet çok gönlübolumdur - e hadi o zaman bana bi 1000 rep verinde inanayım :72: |
Alıntı:
Ruşen abi Saolsun Ona Minnettarım:11::11::13:. |
Hakkın olanı verdim sinan ;)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:23 . |