![]() |
Terkediş
Bir rodos lazım şimdi bana; Bir kürek[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bir kayık. Gitmek istiyorum çünkü Alabildiğine karanlık. Gitmek istiyorum artık. Sensizliktendir belki bilmiyorum ama Senlikten değil bu çektiklerim. Doğumla ölüm arasına sığdırılmış Birkaç asi tavır[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Birkaç hüzün[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] neşe… Daha önce hiç ölmedim ama Biliyorum Milyonlarca defa yaşanmış daha önce. Şimdi çalacak sanıyorum telefon Bana verilen akılları. Çalacak belki bildiğim ne varsa. Aklımda[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] fikrimde[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] düşümde ne varsa. Sonra alo diyecek bir ses. Alay edercesine: Bak ben çaldım[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ben aldım yaşadığın tüm yılları. Aşka küskün aşkların sabahı Önce duş alıp Sonra evden çıkacaktı bu beden. Çalan her telefonu Cevapsız cevaplayacaktı Geç kalmışçasına evden gitmeden. Oltanın ucuna takılmış Canlı bir solucan ürkekliği Anadolu’nun bu can suyunda. Balık yiyince bitecek sanıyordum[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Oysa beğenmemişti balık Hatta tiksinmişti beklide. Ben balıksız kaldım bu balık koyunda. Seri numarası silinmiş bir hayatta Belli değil son kullanma tarihi[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Belli değil miadı. Üretim tarihinden anlıyorsun Kullanma süresini. Tahminen bir yada iki asır. Tüketicinin üreticiye kalmadı hiç itimadı. Sensizliktendir belki bilmiyorum ama Senlikten değil bu çektiklerim. Hiç okunmayacak kronolojim[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Oluşturulmayacak biyografim biliyorum. Geldiğim gibi sessiz sedasız gideceğim. Boş bir bardak gibi anlamsız olacak Kimseye değil gidişim Bir tek sana veda edeceğim. Ölümümle doğumum arasına Koyulmayacak bir çizgi. Bu ikisi de 2009 yıldan biri olacak. Öncesini bilmiyorum[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Öncesi çok karanlık. Yine bu beden Beyazların içinde karanlık kalacak. Çekilen çiledir farkındayım. Benim imtihanım bu: Elbet yalnız olur sadece giderim. Çok üstüme gelme[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ne kadar zor olursa olsun Katlanırım acılara Seni terk ederim. Yaşanılan yaşanmıştır[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Fazlasına gerek yok. Zaten sadece yaşayan anlar. O zamanlar duruydu[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Günahsızdı. Sosyal yardımlaşma bireyselleşmemişti o zamanlar. Haydarpaşa gürültü yuvasıyken Bayrampaşa’dan ses gelmiyor Tahtını kaptırmış artık. Bayrampaşa artık paşa değil. Hiç fark etmiyor zamanı Gece gündüz karanlık. Sensizliktendir belki bilmiyorum ama Senlikten değil bu çektiklerim. Uğur Yurtseven |
cok güzel bir şiir teşekkürler
|
Sensizliktendir belki bilmiyorum ama
Senlikten değil bu çektiklerim. ellerine sağlık ferhat çok güzel bi paylaşım... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:35 . |