![]() |
Anlatmanın İmkansız Olduğu Geceler*
İçimdeki kanayan çocuğun haykırışlarıyla yazmak istedim sana
Bu gece Sen oldukça geceler olabildiğinden daha da uzuyorlar artık Ben ne kadar sabah olmasını istedikçe Saatteki dakikalar oldukları yerlere vuruyorlar Hiç acımadan Bir şeyler kalsın bir şeyler bırakabileyim sana diyorum Yapabildiğim en iyi şey yazmak ve anlatmaya çalışmak Ama inan bunun içinde çabaladıkça Alfabenin bütün harfleriyle boğuşuyorum.... Sensizliğin canımı acıttığı o uzun kış gecelerinde Uykumu es geçmişken Kalkıp karalamaya çalışıyorum hemen Yanımda olsan da anlatamam sana zaten Haykıramam Bilirsin az çok beni Senin yanında olduğum zamanlarda Ben, ben olmaktan çıkıyorum hep Senden midir? Yoksa benden midir? Bilinmez!.... Uzun bir kış gecesi daha Seni düşünmek isteme semde gelip dikiliveriyorsun karşıma Hiç acımıyorsun bana Yokluktan sensizlikten olsa gerek saçmalıyorum yine.... Dediğin gibi:"Yüzünü karşıma alıp ta yazıyorum hep" Yazmaya çalıştıkça da daha da batıyorum derinlere İçerilere....... Ben anlatamasam da sen anlıyorsun nasılsa Uğraşmıyorum daha fazla Olmayan canlı yüzünle baş başa sabahı bekliyorum Doğacak günü.... Her gece sabahlıyoruz sen Senden bihabersiz ikimiz…. |
r şeyler kalsın bir şeyler bırakabileyim sana diyorum
Yapabildiğim en iyi şey yazmak ve anlatmaya çalışmak Ama inan bunun içinde çabaladıkça Alfabenin bütün harfleriyle boğuşuyorum emeğine sağlık kuzen güzel bi paylaşım... tşklerr.... |
emeğinize sağlık
|
yüreğine sağlık
|
tşklerrrr
|
rica ederim arkadaşlar(:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:37 . |