![]() |
Sevdiğinizi Söyleyerek Kaybedin
>LİSE icon.SINIF Ingilizce dersinde yanimda bir kiz oturuyordu onun için
>benim en iyi arkadasim? diyordum..ama ben onun ipek gibi saçlarina >bakip onun benim olmasini istiyordum..Ama o bana >benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum, dersten sonra >kalkti >ve geçen gün sinifta olmadigi için o günün notlarini istedi ona >notlari >verirken bana tesekkür etti ve yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas >olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama >söyleyemiyordum >nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum.. LİSE 2.SINIF Telefonum >çaldi, >arayan oydu ve agliyordu bana askin nasil kalbini kirdigini anlatti, >beni evine çagirdi, yalniz kalmak istemedigini söyledi, bende tabiki >gittim, koltuga, onun yanina oturdum, güzel gözlerine bakmaya >basladim ve onun benim olmasini diledim, 2 saat sonra Drew >Barrymore'un bir filmi basladi ve onu izledik filmi izledikten sonra >uyumaya karar verdi, bana her sey için tesekkür etti ve yanagimdan >öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi >bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum >nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum.. > >SON SINIF Mezuniyet balosundan bir gün önce >yanima geldi ve "çiktigim çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi, >benimde çiktigim biri yoktu ve 7. sinifta birbirimize söz vermistik >eger >çiktigimiz biri olmazsa partilere birlikte gidecektik, "en iyi >arkadas" >olarak. Ve partiye birlikte gittik, o aksam çok güzeldi, her sey >yolunda >gitti, partiden sonra onu evine kapisinin önüne kadar biraktim, >kapinin >önünde ona baktim o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek bakti. >Onun >benim olmasini istiyordum..Ama o bana benim ona baktigim gözle >bakmiyordu bunu biliyordum, bana "hayatimin en güzel zamanini >geçirdigini" söyledi ve yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak >istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama >söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum.. Günler, >haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çatti.. Sürekli onu >izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasini almak için >sahneye çikarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi. Onun benim >olmasini istiyordum..Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu >bunu biliyordum. Herkes evine gitmeden önce yanima geldi ve >aglayarak bana sarildi sonra basini omzuma koydu ve "sen benim en >iyi arkadasimsin, tesekkürler" deyip yanagimdan öptü. Onu sadece >arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum >ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama >çok utaniyordum.. Aradan yillar geçti.. Bir kilisedeyim ve o kizin >nikahini izliyorum..evet artik evleniyordu, onun "evet, kabul >ediyorum" demesini, yeni hayatina girmesini izledim, baska bir >adamla evli olarak. Onun benim olmasini istiyordum..Ama o bana benim >ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum. Yeni hayatina >girmeden önce yanima geldi ve "nikahima geldin tesekkürler" deyip >yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini >istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini >bilmiyorum ama çok utaniyordum.. Yillar çok çabuk geçti.. Su an >benim bir zamanlar en iyi arkadasim olan kizin tabutuna bakiyorum, >esyalari toplanirken lise >yillarinda yazdigi günlügü ortaya çikti..Hemen günlügünü aldim ve >günlükte okudugum satirlar söyleydi.. "Onun gözlerine bakarak onun >benim olmasini diledim..Ama o bana benim ona baktigim gözle >bakmiyordu bunu biliyordum. >Onu sadece ARKADAS OLARAK İSTEMEDİĞİMİ BİLMESİNİ İSTİYORDUM, onu çok >seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok >utaniyordum..Keske bana beni bir kez sevdigini söyleseydi.." > >BÖYLE KAYBETMEKTENSE SEVDİĞİNİZİ SÖYLEYEREK KAYBEDİN... |
:1:
|
konu yanlış yerde galiba.geyik değildir bu herhalde... :1:
|
:1: teşekkürler. ilgili yerlere taşıyoruz zaten :2:
|
harika birşeydi..sağool
|
biliyodum bunu .. tekrar okumak geldii içimden :) ..
teşekkürleer.. |
hemen hemen aynı olay benim başımda var amaa henüz evlenmedi ve ölmedi çok şükür onu gülerken görmek bile bana yetiyo paylaşan arkadaşa tşk
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yorum için teşekkürler ...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:13 . |