![]() |
Yokluğunu düşünmek...
Yokluğunu düşünmek...
Yazarken bile duraklayası var ellerimin[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] tek tek satırlardan düşüverir. Cümleler yada kelimeler yetmiyor gibi yazılara şimdi daha çok hak veriyorum. Öyle ya insan nasılda olur anlatabilir sevgisini[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hele ki yürek ona esirse... Sana baktığım an yüreğimde ki o darp edici çarpışlar[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] delicesine sanki yerinden fırlayacak gibi... Yağmur altında saatlerce yürüyüşler artık benim günlüğüm[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Geçen Ömür bana neyi öğretti biliyormusun. Sana olan sevgim heves değil[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yada gündelik[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bunu ben değil yüreğim söylüyor. Karanlıklarımın arasına doğan bir güneşsin sen[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İçimde ki sıcaklığın tek sebebi... Haykırışımın temel kaynağı[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] gülümseyişimin anlamı... Hayata yeniden bağlanmamın ta kenisi[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] şimdi geride kalan zamana yanıyorum. Nasıl olurda önceden tanıyamadım seni[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] nasıl olurda fark etmedim... Hallerle kaplı dünyamın kapısını açıp dalı verdin yüreğime[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kasırgalarla yetiştin içime[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] büyüttüm seni avuçlarımda[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] seni severken büyüdüm ben sen sevgimin kaynağıyken... ßæ |
teşekkürler
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:44 . |