![]() |
Bir Forumda Görev Alan Öğretmen'in Okuldaki Davranışı..
Öğrenci 1 : versene kalemimi ,
Öğrenci 2 : o benim kalemim vermiyorum Öğrenci1 : Vericeksin ya hırsız kalemimi ver , Öğretmen : İşttt birbirinizle düzgün konuşun bakiyim bak sınıftan banlarım sizi.. Öğretmen yazılıları okuyor , 1. kağıt : Hmm evet doğru 10 puan , 10 puanda bundan... 2. Kağıt : az önce verildi bu konu yeter ya arama yapmadan cevap yazmayın kilitli 3. Kağıt : Bak bundada aynı konu ben size kuralları okuyun demiyormuyum kilitli.. Öğretmen sınıfta ve bir öğrenci geliyor koşarak Öğrenci : Öğretmenim bahçede kavga çıktı , Öğretmen : Banla hepsini Öğrenci : Anlayamadım öğretmenim Öğretmen : He şey doğru senin banlama yetkin yoktu dimi ,konuyu kilitle ahmet'e haber ver Öğrenci : Öğretmenim iyimisiniz ne konusu ne kilidi ne ahmet i bizim sınıfta ahmet diye biri yok zaten , Öğretmen : Ofss şey pardon tamam sen git ben geliyorum.. Forumda adminlik yapan bir öğretmen.. Adminlerden asistanlık isteyince asistanlık çok uzar ya hani birde kızarlar.. Öğrenci : Öğretmenim hani beni spor kolu başkanı yapıcaktınız Öğretmen : Başvurunu yaptın mı Öğrenci : Evet Öğretmen : Ben size başvuru yaptıysanız asistanlık istemek yok kızarım demedim mi Öğrenci : Anlayamadım öğretmenim ne asistanlığı , siz öyle bişey demediniz, Öğretmen : Nasıl demedim forum kurallarını ve mod başvurusunu okumadın mı Öğrenci : Öğretmenim ne diyorsunuz hiçbirşey anlamıyorum Öğretmen : Şey ya anla işte başkanlık istemek yok demedim mi ben sana başkanlık kurallarını okumadın mı otur yerine , Öğrenci : ama öğretmenim Öğretmen : Sus birde karşılık veriyor 2 gün banlısın Öğrenci : Öğretmenim ban ne demek Öğretmen : Neyse boşver sen banın ne demek olduğunu, otur yerine ve dersine çalış hadi Bekçi ile Öğretmen arasında geçen konuşma... Bekçi : Hayırlı sabahlar öğretmen bey/hanım Öğretmen : Hayırlı forumlar bekçi efendi Bekçi : Ağğğyyy anlayamadım Öğretmen : He şey pardon sana da hayırlı sabahlar |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:55 . |