![]() |
milli eğitimde çalışan arkadaşlar var mı?
arkadaşlar van milli eğitim bakanlığında çalışan arkadaşlar var mı? vekil öğretmenlik hakkında bilgi almak istiyorum aldığım duyumlara göre 2 yıllık üniversite öğrencileri alınıyomuş..önceden usta öğreticilik diye birşey vardı oda kaldırılmış..yardımcı olursanız sevinirim
|
Ben öğretmenim. Daha önce vanda vekil öğretmenlikte yaptım. Vekil öğretmenlik alma sırası öncelik sınıf öğretmenliği daha sonra eğitim fakültesi mezunları daha sonra 4 yıllık herhangi bir fakülte mezunu daha sonra 2 yıllıklar en sonda ise lise mezunları şeklinde devam ediyor. Ama sana işin kısa yolunu söyliyim. Torpilin varsa ilk seni alırlar ve bu sıraya bakılmaz ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar lütfen her konuyu bir tartışma ortamına dönüştürmeyelim.
|
Tamam sorun yok. İyi forumlar..
|
ruşen hocam verdiğiniz bilgiler için tşk ederim..ben bir anasınıf öğretmeni adayıyım malesef ülkemizde haksızlıklar çok var bari geleceğimiz çocukları bu haksızlıklar içinde büyümesin istiyorum nagy abla şehzade sizlerin yorumu içinde tşkler gönül ister ki kimsenin kalbi kırılmasın herkes hakkıyla yaşasın çalışsın..çocuklarımıza daha ii bi gelecek verelim...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:51 . |