![]() |
kalbini aldırmak isteyen adam
adam kararlıydı
aldırcaktı kalbini yorulmuştu artık bitmeyen o agır ezici yükün altında o derin acıyla yaşamaktan.. kararlıydı çünkü biliyordu bu yük bu sevda bu bedene agırdı alışık degildi o temiz menfaatsiz gerçek sevgiye söküp atmak na mümkünse yüregimden o aşkı kavuşmak degilse mümkün aldırırım dedi kalbimi. hekim hekim gezdi anlattı derdini olmaz dediler olmaz oyle şeyy.. anlattı adam dedi çıkmayan bir sevda var onda beni gün geçtikçe öldüren bir hasret var onda alın dedi alın! kimi deli dedi kimi acıdı kimi aptal aşık dedi ama adam sadece alın dedi. ikna oldu hekimler degiştirelim dediler kalbini degiştirdiler açtı gozlerını adam büyük bir umutla sessizce dinledi kalbini o eski agır yakıcı duygu varmı dıye anlamaya çalıştı parladı gözleri evet dedi evet! hafiflemişti serinlemişti taki pencere önündeki yeni açmış dikenlerinin ortasında dimdik duran gülü görene kadar parladı gözleri gülünü hatırladı hissetti o acıyı yine gülüne olan hasretin agırlıgını kimin dedi bu kalp kimin kalbi bu rahmetlidem,i gülüme aşıktı yoksa neden hala acıtıyor bu hasret yüregimi dediler bu kalp duygusuz sevmeyi bilmeyen hiç sevmemiş bir adamın kalbiydi mümkün degil. bir bir geçiyordu gözünün önünden anılar tüm beyni onlarla doluydu bagırdı adam dedi o zaman beynimi alın aldılar onuda yine unutmadı adam dediler imkanısz hiç düşünmeyen hatırlamayan bır adamındı bu beyın dedi gözlerimi alın gördügü herşeyde o var beni aglatan bir ses var aldılar gözlerini elele bir çift gördü adam birbirine aşkla bakan hatırladı agladı adam imkansız dediler bu gözler hiç sevgiyle bakmayan hiç aglamayan bir adamındı dediler alacak bir şeyin kalmadı çaresi yok bunun evet dedi adam alacak bir şeyim kalmadı gülümü benden aldıklarında herşeyimi almışlardı madem alacak bir şeyiniz yokk verecek bir şeyinizdemi yok gülümü verin bana gülümü verin bana :11: :11: bu şiiri yazdıgımda kafam bir milyondu harbiden aldırmak istedim. paylaşmak istedim :11: |
emeğine sağlık :1:
|
bence harika :85: sen hep kafan 1500 ken yazsana :72:
|
zuzu'ya katılıyorum :D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:05 . |