![]() |
en güzel 100 şarkı
slm arkdaşlar 1997 zmanların en güzel 100 şarkısı liste olarak veriyorum. isteyen limewere programında indirebilir.
1. yagmur - erkin koray 2. olmali mi olmamali mi - bulent ortacgil 3. tamirci ciragi - cem karaca 4. gozyaslarimizi bitti mi sandin - mazhar fuat ozkan 5. hayat katari - erkin koray 6. hatasiz kul olmaz - orhan gencebay 7. esterabim - erkin koray 8. fesuphanallah - erkin koray 9. mor persembe - cem karaca 10. bir teselli ver - orhan gencebay 11. yirmibesinci kisim - ahmet sinan hatipoglu 12. donence - baris manco 13. batsin bu dunya - orhan gencebay 14. gullerin icinden - mazhar fuat ozkan 15. cocugun kurgulari - ezginin gunlugu 16. ihtarname - cem karaca 17. safak turkusu - ahmet kaya 18. safinaz - cem karaca 19. fabrika kizi - alpay 20. degirmenler - fikret kizilok- bulent ortacgil 21. namus belasi - cem karaca 22. gidelim buralardan - nazan oncel 23. ayrilanlar icin - timur selcuk 24. gulpembe - baris manco 25. bu sabah yagmur var istanbulda - mazhar fuat ozkan 26. unutama beni - esmeray 27. bir kulunu cok sevdim - ibrahim tatlises 28. uyku kardesim - fikret kizilok 29. binboganin kizi - baris manco 30. yalnizlar gari - mazhar fuat ozkan 31. yollar - teoman 32. tam ortasindayim - mazhar fuat ozkan 33. sonbahardan cizgiler - yeni turku 34. yuh yuh - cemali 35. her gece - mirkelam 36. tek basina - fikret kizilok 37. delikanlim - yildiz tilbe 38. darmadagin - edip akbayram 39. an gelir - ahmet kaya 40. yagmur - bulent ortacgil 41. ben insan degil miyim - ibrahim tatlises 42. nar cicegi - candan ercetin 43. git - sezen aksu 44. sen aglama - sezen aksu 45. padisah - sibel can 46. dum tek - mogollar 47. benimle oynar misin - bulent ortacgil 48. kediler - bulent ortacgil 49. deniz ve mehtap - dario moreno 50. konusuyorduk - erkin koray 51. koru kendini - ahmet kaya 52. ankara sokaklari - erkin koray 53. sakin gelme - mazhar fuat ozkan 54. gurbete kacacagim - yeni turku 55. aldirma gonul - selda 56. meyhanede* - erkin koray 57. ele gune karsi - mazhar fuat ozkan 58. sen de bizdensin - muslum gurses 59. merhaba - zulfu livaneli 60. basim belada - ahmet kaya 61. dadaloglu - cem karaca 62. esrarli gozler - muslum gurses 63. ayilana gazoz bayilana limon - deli selim 64. yalnizlik omur boyu - mazhar fuat ozkan 65. kibar gelin - edip akbayram 66. huzurum kalmadi - ferdi tayfur 67. sevdim seni - ozdemir erdogan 68. kadinim - tanju okan 69. parka - cem karaca 70. bir acayip adam - ahmet kaya 71. ali desidero - mazhar fuat ozkan 72. papatya - teoman 73. sardunyaya agit - yeni turku 74. sasirti - ezginin gunlugu 75. kaplumbagalarin uykusuna dek - murat kemaloglu 76. aglama gonlum - nazan oncel 77. sabahci kahvesi - ferdi tayfur 78. cin - ezginin gunlugu 79. ceylan - ayna 80. eskiya dunyaya hukumdar olmaz - edip akbayram 81. zamana sikismis - bulent ortacgil 82. arap saci - erkin koray 83. seni dusunmek - ezginin gunlugu 84. firuze - sezen aksu 85. su daglarda kar olsaydim - muslum gurses 86. bir selam sana - baris manco 87. uzak - ahmet sinan hatipoglu 88. yadigar - fikret kizilok 89. entelektuel - fikret kizilok - bulent ortacgil 90. kordugum - humeyra 91. bir sarki tut - nazan oncel 92. ikimiz bir fidanin - tulay ozer 93. domates biber patlican - baris manco 94. acil demokrasi - bulutsuzluk ozlemi 95. icinden deli desen de - mazhar fuat ozkan 96. her an her sey olabilir - azer bulbul 97. dusler - fikret kizilok 98. geceler kara tren - nazan oncel 99. oyle bir gecer - erkin koray 100. cek bi firt - cartel |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:03 . |