![]() |
şarkı sözü
arkadaşlar oyun şöyle:bir kelime ile başlıyoruz ve o kelimenin içinde olduğu bir şarkıyı ilk yazan diğer kelimeyi belirliyor.mesela kelime ''ceviz'' ise
cevizin yaprağı dal arasında güzeli severler bağ arasında üç beş güzel bir araya gelmişler benim sevdiceğim yok arasında haydi bakalım ilk kelime: gece |
geceler kara tren geceler
yüklüyor bana seni geceler bende bir resmin var yüzüme bakmıyor.. (nazan öncel şarkısı ) zindan |
zuzu öyle bir kelime söyledin ki oyun kitlendi yav.baştan yapılmaz ki.en iyisi konunun başına oyun yazayım da katılım artsın :11:
|
Zindan olmuş dünya bana
Duvarım kendim ördüm Meydan kalmış ona buna Ben sonumu kendim görüdm (Servet KOCAKAYA - Zindan) Mandalina |
Mandalinalar tezgahta
Kokusu girse kanıma Beni uyandırsa seni kandırsa Tamamdır aşık olsak (ışın karaca mandalinalar ) çekirge :72: |
Çekirgeyi salıverdim
Yazıya yazıya Pot koymadı koyun ile Kuzuya kuzuya... (yaprak...) |
Günler denize bakıyor günlerdir
Günler güneşi özlüyor sersefil Canım canımım yaprakları gözlerin yok Çok canımı yakıyor özlemin (canımın yaprakları kayahan) kestane :D |
bahar günleri dere boylarında seviş benimle
kestane saçlarında kelebekler uçuşurken yaz geceleri kurumuş dere yataklarında sıcak kumlar yatağımız söğütler çatımız duvarımızken (yeni türkü-bahar şarkısı) (keşke) |
Keşke oyunlar oynamasaydık
Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram buram sen kokuyorlar (yalın keşke) çok severim bu şarkıyı :78: yasak |
bende severim ya:11:
yasaklandın hep saklandın bu kalpten kovuldun sen ısınıp uyumayı unut,sarılıp ağlamayıda günaydın gittim ben.. (gün batımı) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:02 . |