![]() |
AHIRETTE (öldükten sonra) ILK TEPKILER
*.biraz daha isik.
aha isiklar geldi. amaninnn biraz daha huri. *.neyse günahı öderiz abi... *.-bidakka ya ben öldüysem senin ne isin var lan burda tolga -salak ayni arabadaydik -ha ondan bende diy.... *.- $$ kirmizi donlu arkada$im bakar misin bir saniye.. kazaa burdan 3 mbit vurduruyormu$ dogru mu? hayir altyapiyi kuralim $imdiden, gelecek arkada$lara rahatlik saglariz.. - turksun dimi, $u taraftan.. *.... abduhu ve resuluhu... ulan ne acele ettirdiniz be kelime-i sahadeti bile bitirtmediniz... *.çok sicak lan bi klima falan yok mu burda *.abi iki dakka birine bakip gelcem a$$agidan..kimligimi birakimm abi.. boynuzunu mizragini yiyim.. he de guzel abim benim. kirmizilarda pek yaki$mi$.. *.-geç bakiim köprüden -sen benim kim olduğumu biliyo musun? *.- demistim silahla oyun olmaz diye. *.-sonunda !!! bunun için mi bu kadar kastım bea!!! üzerimde bi hafilik rahatlama hissediom! *.-sevgilim sonunda bütün dertlerimizden, bizi anlamayan o eski kafalılardan kurtulduk. ????????? sevgilim tülin....????? -tülin son anda atlamaktan vazgeçti,canım (zebani) *.-mahmut abi... nassı? oldu mu??? patladı mı bomba? *.- bu kıçımda ki pamukta neyin nesi? *.kadın: "nası görünüyorum kim bilir, beni beğenecekler mi acaba ?" *.- ee en yakın bufe nerde acep? gelirken sigarayı unutmusuz asaada *.-ee huriler, şaraplar nerde? biz onun için geldiydik... *.ölüm ölüm nedir ki gülüm, senin icin yasamayı göze almısım... ulan burası neresi ? kızı etkilicez diye, som agzımızın kurbanı olduk böühüh. *.-abi buralardan arsa kapatsak nasıl olur, ha abi?? bak ileride degerlenir falan,dusunmek lazım bugunden.. -siiieeee... *.hastir...... varmışş! *.ajda: merhaba ben ajda pekkan, ay cok heyecanliyim, paradise'a mi gonderilecegim simdi!? tanri: bu da kim? (ee yani, once estetikten sonra orada bile sasirirlar kim bu diye?) *.ulan icmicektim o son kadeh sarabi.. amma carpti ha.. *.zebani:maalesef sizi cehenneme göndermek zorundayız hanfendi. polyanna:ay ne güzel zaten kırmızı bana hep çok yakışmıştır lay lay lom. *.- ben o yılanı hipnotize ederdim ama o fare karıştırdı aklını biliyorum ben .. *.-bilseyim eğer...bilseydim...herşeyimi verirdim..hiçbir şeye sahip olmazdım *.- aha kanatlarım var.. yaşasın.. artık melek mi oldum ? - hayır dünyadaki mallıklarından ötürü kaz yaptık seni.. *.- internete girmem lazim. maillerime bakicam. - bak su kirmizili amcayi izle o sana yolu gosterecek. - pekiy... *.- dedim ben mavi tel diye! dinleyen yok ki. *.-ben zaten ateist taklidi yapıyodum. *.merhaba efenim benim cennetten arsam vardı hurilere nazır |
:11:
|
:72: :11:
|
:11: demek arsanız var :11:
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:34 . |