![]() |
Gule
Bu gece.......
Sana dair yazmak var yine Pırıl,pırıl sarkıyorken gökyüzünden ay Kaybolan yılların çetelesinde Senden uzak geçen günlerimi say Bir kavgamı birde seni sevmişim Tarifsiz sancıların orta yerinde Kurşun izlerinden sürme çekmişim Düşlerimi basan kor gözlerine Sevdam sebep olmuş bu sürgünlere Munzur dağlarının doruklarında Bir yürek atışı mesafedeyiz Yasal mermilerle iz sürenlere Yalan demek yiğitliğe yakışmaz Korku belli belirsiz yoklamaktadır Gecenin gözleri sürme karası Ne sinsi pusular saklamaktadır.... Bu gece..... Sana dair yazmak var yine Yaşam ve ölümün sınırlarında Gözlerinde çizdiğin ince çizgide Bir bahar meltemi esiyor şimdi İçimi ferahlatan yumuşak sıcak Birazdan kendini gösterecek gün Ben dağ doruğunda yaralı kaçak Ve gözlerin...Kahretsin! müebbet sevdan Omuzumda mavzerimin dipçiğine kazınmış Sol yanıma yüreğimin üstüne atılmış imzan Geçen yıl sormuştun bir mektubunda Bir yürekte iki aşk olurmu diye Sana cevap değil ömrümü verdim Seni kavgam gibi Seni halkım gibi Seni ülkem gibi delice sevdim...Gule |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:43 . |