![]() |
Kadınları ve Erkekleri Anlama Klavuzu
Kadınların Türkçesi
Evet : Hayır Hayır : Evet Belki : Hayır Üzgünüm : Asıl sen üzülmelisin İhtiyacımız var : Bunu çok istiyorum Bu senin kararın : Bunun doğru bir karar olmadığı çok açık Ne istiyorsan onu yap : Bunun bedelini birgün ödetirim Konuşmamız gerek : Biraz iltifata ihtiyacım var Elbette... Devam et : Seni istemiyorum Bitiren ben değilim : Elbette bitiyorum, seni aptal Çok erkeksisin : Traş olmaya ve yıkanıp deodoran sürmeye ihtiyacın var Bu akşam gerçekten çok naziksin : Bu akşam aklın fikrin ****te Romantik ol, ışıkları söndür : Son günlerde karnım çok sarktı Mutfak çok kullanışsız : Yeni bir ev istiyorum Perdeleri yenilememiz gerek : Halıları, mobilyaları, duvar kağıtlarını da.. Resmi oraya as : Hayır oraya değil, buraya dedim Salonda bir tıkırtı var : Benden önce asla uyumamalısın Beni seviyor musun? : Geçen gün sana söz ettiğim yüzüğü aldım Beni ne kadar seviyorsun : El frenini çekmeyi unuttum, araba boğaza uçtu Bir kaç dakika içinde hazır olurum : Ayakkabılarını çıkar, beklerken tvdeki maçı izle Kalçalarım çok mu büyük : Bana güzel olduğumu söyle Beni dinliyor musun : Artık sen ölü birisin Bağırmıyorum : Elbette bağırıyorum, bu konu benim için çok önemli Gerçekten birşey yok : Sen koca bir budalasın Erkeklerin Türkçesi Acıktım : Acıktım Uykum var : Uykum var Yorgunum : Yorgunum Gerçekten sinemaya gitmek istiyor musun? : Hadi sevişelim Bugün dışarda yiyelim mi? : Hadi sevişelim Seni yine arayabilir miyim? : Hadi sevişelim Dans edelim mi? : Hadi sevişelim Canım sıkılıyor : Hadi sevişelim Seni seviyorum : Hadi sevişelim Neyin var? : Sanırım bu akşam sevişmeyecez Biraz konuşalım : Ne kadar derin bir insan olduğumu gör, belki benimle sevişirsin Benimle evlenir misin? : Başkalarıyla sevişme sakın Elbisen çok güzel : Dekoltene bayıldım Elbette saçının bu kısa haline bayıldım : Eskisi daha iyiydi Elbette yeni saçını çok beğendim : Bu garabet için 25 ytl verilir mi? |
:11::1:
|
dehşet :11:
|
:11:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:37 . |