![]() |
Koca yürekli sevgili...
'Koca yürekli sevgili...
BiLdiğim her bir diLde, sana kurabildiğim tek bir cümledir bu, Ne fazlası oldun yanımda, Nede can olabildin canımda Yinede sevdim seni Seni bildiğim herbir dilde sevdim, Üstelik Ne ölçmüş nede biçmiş değilim seni Kaşın ve gözün değildir beni sana mecnun eden Seni bana Leyla eden de aşk değildir bilirim... Ama yinede sevdim seni Seni ezbere bildiğim bütün hikayelerde, ve hikaye içinde bütün kentlerde sevdim Ama asla kendi kentimde düşünmedim seni Senin, beni Kentinde hayal edemediğin gibi Tıpkı o kalb-i han Hene-i yolcu kıldığın gibi Ben kapılarını Çalmazdım, Sen ise içerlerine almazdın beni hiç Oysa ben... Hala severim seni 'Koca yürekli sevgili... BiLdiğim her bir diLde, sana kurabildiğim tek bir cümledir bu Kocaman yüreğine duyduğum sevgidendir bu Oysa sevgiler iki taraflı olmalıdır, Tek tarafı topal, tek tarafı yasak olmalıdır tek tarafa yaslanıp, tek ayak üzerinde durmayı oynayanlar mutlumu olmalıdır ama ben yinede sevdim seni Seni sevme nedenimi bilmesemde sevdim seni Zaten asıl olandır sevmek, Bir insanı sevmeğe başlamak başlı başına mesele Mesele sevmekte değil aslında, sevmeği Bilmektir Bildiğin ne varsa silmektir, Bir düşe çalmakta olsa bile düşün... Çünkü düşünmekte sevmektir... 'Koca yürekli sevgili... BiLdiğim her bir diLde, sana kurabildiğim tek bir cümledir bu, ama hiç bir dilde sana sevgimi anlatamadığım cümledir bu Anlatamadığımı sandığım anlarıda anlaşıldığımı sandığım anlara takas etmem işte bu yüzdendir... Bu yüzden ben hala... 'severim seni... Yazar Elamo |
:1:
|
GüzeLdi Ellerine saqLık..
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:16 . |