![]() |
Windows Loader v2.0.8 (X86-X64) 2011
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Windows Loader v2.0.8 (X86-X64) 2011 Windows 7,Windows Vista,Windows Server,Windows Small Business Server İşletim Sisteminizi orjinal yapmaya yarayan ufak bir program ve çok etkili...X86 ve 64 bit işletim sistemlerinin hepsinde çalışır. Sadece install tuşuna basın ve windows'u aktive edin... Desteklediği İşletim Sistemleri: Windows 7 Ultimate Windows 7 Ultimate E Windows 7 Professional Windows 7 Professional E Windows 7 Home Premium Windows 7 Home Premium E Windows 7 Home Basic Windows 7 Starter Windows 7 Starter E Windows Vista Ultimate Windows Vista Business Windows Vista Business N Windows Vista Home Premium Windows Vista Home Basic Windows Vista Home Basic N Windows Vista Starter Windows Server 2008 R2: Enterprise Windows Server 2008 R2: Standard Windows Server 2008 R2: Foundation Windows Server 2008: Enterprise Windows Server 2008: Standard Windows Server 2008: Foundation Windows Small Business Server 2008 Boyut:6-mb Sıkıştırma: zip / Şifresiz Tarama: KIS 2012 / Temiz Platform: XP-Wista-win7 32x64bit [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:18 . |