![]() |
Mac Lion Skin Pack 11.0 4 Tema (x32/x64) 2011
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Mac Lion Skin Pack 11.0 4SJ for Windows 7 (x32/x64) 2011 Mac os Teması yenilendi harika görsellik yeni ikonlar ve dock çubuğu ve dahası bu sürümde TR Desteklenen İşletim Sistemi: - X86 (32Bit) - Windows 7, Windows 7 SP1 - X64 (64bit) - Windows 7, Windows 7 SP1 - Tüm yerel ayarlar için destek Programlar bu konu dahil: - Resource 3.6 - Alexander Frink tarafından Moveex 1.0 - Deepxw Universal Theme Patcher 1.5.0.22 - Jeff tarafından Win7BootUpdater v0 Beta 1 - Sven Karsten Finderbar 1.5 ve MacSearch 1.4 - Windows7themes XLefty 1.0 - Punk Labs tarafından RocketDock 1.3.5 - Mavi soğan yazılım tarafından DeskDrive 1.8.2 - DonationCoder DesktopCoral 1.10 Stoacı Joker tarafından tclock 2010 - Matias Moreno tarafından Parmak - Wil Palma tarafından Winroll 2.0 - Yann.Alet 1.1 MyBoard - Bao Nguyen tarafından Switcher 2.0 - Punk Labs tarafından UberIcon 1.0.4 - M. ??Yamaguchi Yz Shadow 2.3 beta3 - Z-Systems tarafından MySapce 1.0 bana göre derlemek - Bana kiko11 yenileme Aslan Tema - Bana giannisgx89 yenileme Lion Glass Theme - Bana bodik87 yenileme Aslan Tam Glass Theme - Bigseekpro Skin Pack Araç Çubuğu Yeni sürüm 11: - Yükleyici bazı hatalar ve sorunlar giderildi - Tclock Sabit sorun - Finderbar Sabit sorun - Sabit sorun dock - Jumpad başka bir program tarafından değiştirilir - Steve Jobs Eklendi duvar kağıdı - Yükleyici Değişti - Bulucu, jumpad ve için başka şeyler eklendi kasma sıfır Sıkıştırma: rar / Şifresiz Tarama: ESS. / Durum Temiz Platform: Windows 7 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:10 . |