![]() |
kurbişLer gEldİİİ
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] alttaki resim satanla ben.:72: zuzu satanın alnını karışlarken :11: :11: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
İyyyyy. Bunlar ne yaaa. Nefret ederim bunlardan. Yinede saol diyelim. Nede olsa paylaşım :11:
|
niye öyle diyorsun ya bak ne kadar sevimliler :72: :78:
|
:72: tobe tobe...:72: alnını karışlayacağın başka kimse yok demi uyuz..:11::72: emeğine sağlık güzel kurbişler..:1:
|
:72: resmi görünce direk sen geldin aklıma napim :72:
|
:72: :11:
|
Bunlar şirin felan görünüyorlar ama renklerinden tırstım kardeş, zehirlileride varmış bunların biliyorsunuz demi.
|
:85: hemde ne zehir anında tahtalı köyü boyluyosun :85:
|
Ama çok güzel oturuyolar ya. Zehirli olsun varsın. Nasılsa sadece fotoğraflarını görebiliyoruz. Bizim memlekette ben hiç bölesi görmedim de:D
|
Tşkler paylaşım için..
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:36 . |