![]() |
birkaç tabu oyuNu diyaLoğu
kelime: cirkef -hani var ya böyle hamamda kadinlar kavga ederken birbirlerine bu sekilde bagirirlar -or...puuuuu -ya hani var ya böyle cirkin gibim bi se -ordek yavrusu -ya bol cirkin'i ortadan, bi se ekle -ciroz -allah belani versin! Kelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nası yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum. - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - pas be pas! of.. demeçti. kelime-timsah -- abi boöle hani kertenkele nedir ---hayvan --ne cins hayvani ---surungen --ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu --- ejderha --?!???!! kelime: miras - simdi diyelim mısır'da deden var, bu artık yasamiyor, sana ne bırakir? - piramit. (dedesi tutankamon ya!) kelime: cumhuriyet w: -ataturk ne kurdu? z: -kitap kurdu --------------------------------- (kelime:göcmen) -ördekler kısın ne yapar? -göc eder. -adamin ingilizcelisini bunun sonuna getir. -ordekmen? -error verdim!!! kelime: telepati hani ben sana bir seyi anlatmaya çalisiyorum ama sozle degil beyin dalgalariyla falan... ihihih neydiiii.. teletabi..! tamam tele'si kalsin kedilerin eline ne denir? buldum telepence offf beee bi kere de bil be... Kelime: repertuar Anlatan şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar: - Benim neyim geniş? - Kalçan Kelime: travma - Hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bi şey geçirirsin? - Film şeridi? Grup: Çüşşşşşşşş Kelime: terlik - neyle yürürsün - ayak - heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumşak yumşak - koyun - yuh onun daha küçüğü ya koyun dedi hödük - kuzu - allah belanı versin pas Kelime: Dip - Zıkkımın … neyi deriz??? - Zıkkımın kökü.. - Zıkkımın Kökünün kökünü al! - Hıımm.. Zık!!? - Hönk?!! (Topluluk Kopar) Kelime: Çiçek - Burnunla ne yaparsin? - Karıştırırım - Puuahhaa Kelime: Gardiyan - Ya hani kapalı bi mekanda çalışıyorlar - Bekçi - Ya hayır ya, hani herkes korkar bunlardan - Patron, müfettiş - Ya geri zekalı mısınız bee,... Hani düdükleri vardır? - Antrenor?? Hakeemmm?? - Ulen öküz herifler - Sen kime öküz diyon ya...... :72: :11: :72: |
:72: :11:
|
:11: süper :11:
|
:11: tşk
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:30 . |