![]() |
Burası кυятℓαя να∂ιѕι İnternet… BÖLÜM 1
Burası кυятℓαя να∂ιѕι İnternet… BÖLÜM 1
Türkiyenin bu karanlık ve pusulu internet aleminde Anlatılanlar ve yaşananlar tamamiyle hayalürünür. Hiçbir hosting ve wepsitesiyle alakası yoktur… Çakır: Merhaba Admin: merhaba çakır nbr Çakır: İyi kardeş sizi sormalı Admin: Hamd olsun kardeş geçinip gidiyoruz Çakır: Moderatörlük için başvurmuştum. Admin:evet buyurun konuşalım Çakır: Ne gerekiyorsa yapalım kardeş. Admin: İlk önce tabi sabıka kaydı incelenmesi gerekiyor Çakır: Evet inceleyin Admin: 21.12.2006 tarihinde bir forumda banlanmışsınız….? Çakır: Evet doğrudur Admin:Neden peki? Çakır: Ya konu açmıştım konu başlığının altında açmamışım racon kesti Admin:ee Çakır:: E si admin kardeş bizderaconunu kestik. Admin: Neyse çakır kardeş ben inceliyorumsize bildiririm konsey üyelerine bildirmem lazım Çakır: eyvAllah Nesrin:Alo çakır nerdesin Çakır: İş görüşmesindeyim ne oldu Nesrin: Merali banladığın adamlar geldilergötürdüler Çakır: Nee Nesrin: Çakır çabuk eve gel çocuklar korkuyor Çakır: Sanada meralede onada Nesrin:Kapatıyorum çakır Çakır: kapat da Çakır::Ben size Bütün forum sitelerini dar etmezmiyimşimdi. Çakır:Aloo Memati:Efendim abi Çakır:: nerdesin mematiiii Memati: kahvedeyim abii Çakır::Çabuk gel adamları al merali kaçırdılar Memati:kim abi Çakır::Memati soru sorma gel Memati: Tamam abi geliyoruz Polat:efendim çakır Çakır:: Geçen banladığımız adamlar merali kaçırmış Polat: haber varmı nerdelerhemen geliyorum Çakır::Mematiyi çağırdım msnye gelin Polat: Tamam Çakır:: aloo kimsin Bedo: ben bedo meral elimizde Çakır: :@ bedooo sana bu alemi dar edicemmmm… Burası кυятℓαя να∂ιѕι İnternet… BÖLÜM 2 Türkiyenin bu karanlık ve pusulu internet aleminde Anlatılanlar ve yaşananlar tamamiyle hayalürünür. Hiçbir hosting ve wepsitesiyle alakası yoktur… Bedo: Fazlakonuşmada msn ye gir Çakır: Bekle bedo bekle Bedo: Ooo selam çakırrr Çakır: Wepcam aç lan göstermerali Bedo: kamerası gönderiliyor uygulamasını başlatmaya davet ettiniz. Lütfen bir yanıt bekleyin veya beklemedeki daveti İptal (Alt+Q) edin. Çakır:: kamerası gönderiliyor uygulamasını başlatma davetinizi kabul etti. Çakır: Mic varmı Bedo:var Bedo: çakırrr ne olur kurtarın beni??? (Meral) Çakır:: bekle bedo bekle Ip nodan geliyoruz hemen Polat:Selam Çakır:selamcanpolat Polat:son durum ne Çakır:: bedo olacak hayvan dalaksız yüreksiz ********..kaçırdı Polat: Ben hemen ıp nosunu buluyorum Çakır:: tamamcanpolat Güllü:Selam dayı Dayı:selam güllü selam Güllüayı bişey soracaktım Dayı:sor hele Güllü:kız msn si varmı dayı Dayı:Lan almıyım ayağımın altına Güllü:hadiya dayı Dayı: şiştim şiştimmm Dayı:git Polat dan al Güllü: Onlar çatışmada Dayı: ne çatışması Güllü: Meral ablayı kaçırdılar Dayı: neeeeee aha şimdi tam şiştim Lazziya:Selam karahanlı diğerleri msnye girmedimi bende 2 kişi açık Karahanlı: Yok ağ bağlantılarında sorun varmış bitek testere msnde Testere:selam konsey herkes gelince titretin caunteroynuyorum LazziyaTamam Hüsrevağa:Geldim Lazziya:hoş geldin hüsrev ağa Kılıç: ee herkes tamam Lazziya: titreşim yollayında gelsin testere Karahanlı: Şu anda bir titreşim gönderdiniz. Testere:geldim… Karahanlı:gelelim önemli ve vahim konumuza. Burası кυятℓαя να∂ιѕι İnternet… BÖLÜM 3 Türkiyenin bu karanlık ve pusulu internet aleminde Anlatılanlar ve yaşananlar tamamiyle hayalürünür. Hiçbir hosting ve wepsitesiyle alakası yoktur… Karahanlı:biliyorsunuzki son zamanlarda konsey izini hariç hack edenlerortaya çıktı.Bunları çıkaran ve çıkartanları cezalandırdık birtakımkişileri.Banladık cafeen girdiler. Yetki verdik Şifre değiştiler.En son telekoma başvurup adsl yi iptal edicem.sözüm genele Lazziya: KArAhanlıııı bu alemde yamuk yapanlarda içimizdeeee karanlıIıIı. Testere:Ne yani Karahanlı:Ortamı germeyelim beyler neyse benimçıkmam lazım benim siteye ASP yüklicem Lazziya. Asp portal varmı sende Karahanlı: var Lazziya: Yollasana Karahanlı: Pişik Lazziya: Öyle olsun engelliyorum seni Elif: selammm avukat nbr Avukat:iiii senden nbrelif Elif :süperrrr Avukat: hayrola Elif: Polat msnden kalp işareti yolladı gitti Avukat: oooooo Elif: yaaaaaaaaa Lazziya:Orhaaaannnnnn Orhan:efendim ziya abi LAzziya:Asiyenin msn sinin yanına bi msn daha aç Orhan: tamam abii Lazziya. Asiyenin parçasını atsana cafedeyim ben Orhan:Tamam abi Orhan:OYASİYEMP3(945kb)gönderiyor: Lazziya: Kabul etti. |
süperdi kankam emeğine sağlık :1: :11: :72:
|
:11: titreşimle çağırmak hoştu :72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:06 . |