![]() |
Yanlış numaralara süper cevaplar :)
aloo
- fatmayla görüşecektim - yok güzelim. dunyayı kurtarmaya gitti. son aldigi iş supermeni aşmiş da. .................................................. ............................... - aloo - kemal evde mi? - yok canim evde. bu ülkede hayat yok dedi, basti uzaya gitti. .................................................. ........................... - aloo - sermin sen misin? - bilmem ki. bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim. - hönk... .................................................. ............................ - aloo - suat nerede? - valla en son başbakanla görüşmeye gidiyorum dedi. bi tımarhaneye bak istersen .................................................. ............................ - aloo - sedat yok mu? - sabah bi sarışınla otele girerken görülmüş. daha çıkmamışlar. - ühüüüü. nalçaaaakkk. .................................................. .............................. - aloo - kadir evde mi? - yok kardeş. son gördüğümde dua ediyodu, bir baktık uçmuş. - yaaaaaaaaaaa. .................................................. .............................. - Alo Naci evdemi - Evde (ÇAAAT!) - Alo alo diit diit diit .................................................. ............................. - Alo Kamil abi evdemi - Evde körolacasıca hala bi iş bulamadı Allah'ın cezası - Ee ben sonra ariyim yenge .................................................. ............................. - Alo Muzaffer bey evdemi - Buyrun benim - Selam dünyalı biz dostuz, ehehuhehe - ulan genemi siz .................................................. ................................ - Alo Mustafa Beyle görüşebilirmiyiz - Kim arıyodu - FBI! .................................................. ................................ - Alo Mehmet oradamı acaba - Evet - Hımm peki Cavit oradamı - Evet oda burada - Peki Kenan oradamı - Evet, beyfendi dalgamı geçiyosunuz siz - Suphi ? - (ÇAAAT!) diit diit diit .................................................. ............................. - Alo Muratla görüşebilirmiyim - Bilmem daha önce hiç denedinizmi .................................................. ............................... - Alo Şeyda oradamı - Hayır - Neden - Bilmem - Ama orada olmalı - Ama yok - Eminmisiniz - Hayır adım Hülya - Çok iğrençsiniz biliyomusunuz - Biliyorum, başka soru - Yaş kaç Hülya - 8 buçuk ama bir ay sonra 9 olucam - (ÇAAAT!) diit diit diit |
:11: b!guN d€Nyc€mmm:1:
:11: :4: |
denemek lazım bencede :11: :72:
|
Alıntı:
|
:11:
|
cok hos:D
|
:11::11:
|