![]() |
HAyatıN KıyısıNdakilEr
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yalnızlıklar kralı....sigarası var,ama o bitecek,gölgesi var o da gidecek,ruhu var o da terkedecek.............. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ağdaki balık Bardak daki su kadar Umarsızım.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bir hastahane koridoru sesizligi,hasretin en yucesi sakalına dusmus...gel de sona ersin kabuslarım der gibi.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] "Rabbim sen olmasan kimin aklına gelirim ben" [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] beni böle üşüten hava değil. insanların soysuzluğudur. ve bundandır sarındığım hüzün. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yüzümdeki çizgiler ...senin geleceğin yollardır..gözlerimdeki ışık huzmesi kılavuzun... bakma bana acıyarak.. bu yol sana gidiyor. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] herkes anlayabildiği kadar yaşar,ve anlayamadığı şeyleri umursamadan ölüp gider... :65: |
:65: :65: yaw çok kötü oldum birden...:19:
|
ççok keskin anlamları var fotoların hemde çooook :1:
|
teşekkürler zuzu. bende bir gün böyle yaşlanacam.. bunu hatırlattın bana.. :1:
|
yaşlanmaktan öte yalnızlık asıl mesele ...
|
55 ten sonrası haram
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:36 . |