![]() |
van yemekleri
ayran aşı gelir başta
Güzeldir Van yemekleri Gönlümüz hep keledoş'ta Güzeldir Van yemekleri. Lezizdir bulgur şilesi Çok nefistir helise'si Yedin mi hiç den şilesi? Güzeldir Van yemekleri Sade yağla yap avanit Möhkem tutar seni gavut Her şeye tad gatar gurut Güzeldir Van yemekleri. Bakır tasta yap ilitme Geliser yemeden gitme Döymeç'i kenara itme Güzeldir Van yemekleri. Bulgur ve mercimek aşı Yemeyenler olur şaşı Erişte ve Helim aşı Güzeldir Van yemekleri. Tadına bak geliser'in Ekşili'yle, sengeser'in Bildiğimiz bu yörenin Güzeldir Van yemekleri Unutur muyum Cılbır'ı Çatcingir'le, geyganğ'ı Hele bir tad murtuğayı Güzeldir Van yemekleri Şahnakıran, Çörekiçi Bişe'ye dayanır kaçı Keşgek'te doyurur açı Güzeldir Van yemekleri. Kuymak ile sütlü şile Gurut aşı gelir dile Ayran aşı balığ ile Güzeldir Van yemekleri Hoştur çömlek yahnisi Bir de kürt baklavası Gurut aşı siler pası Güzeldir Van yemekleri Muhteşem ekmek tatlısı Meşhurdur kürt köftesi suphi der lafın kısası Güzeldir Van yemekleri. ben yazdım:72: |
:11: yemezler... emeğine sağlık :1:
|
sen mi yazdın cidden....hoş olmuşş...ellerine sağlık...:1:
|
güzel şiir suphi kardeş emeklerine sağlık
|
çok güzel yaw ula suphi iyisimi sen gel buraya yerleş..:72:
|
ya yok ben yazmadım satan nerden bıleyım bu kadar yemek çeşitini sız bıle bılmiyonuzdur:72:daha once bır yerde gormustum ordan aldım teklıfını düşüncem:78:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:14 . |