![]() |
<<<elveda...>>>
Bilmiyorum artık sevmeyi Belki de kalbimi hissetmiyorum artık Belki de senin bana yaptıklarını Daha önceleri derdim ki Artık gelecek benim Artık hayat benim Şimdi mi? Gidiyorum bir yokuşa ama bu yokuş bile beni geri itiyor hayat anlamsız ben anlamsız ne bekliyordum yani sevmeyi sevilmeyi mi bir gün senle olmayı mı artık bunlara gülüyorum çünkü o hayalden de öte artık o gözler bana bakmayacak o yüz bana gülemeyecek belki bir daha yüzümü görmeyecek bir elvedayı bile çok görecek sen gideceksin yüreğimi dinlemeden belki ben arkandan bir daha seslenmeyeceğim belki geri dön demeyeceğim ama bir daha kalbimi dinlemeyeceğim artık kimse beni üzemeyecek kimse beni sevemeyecek kimse beni sormayacak sırf sana inat belki şimdi gecenin üçü ama artık bu gecenin karanlığı da yüreğime vurarak anlamsızlaştı artık geceleri de seni düşünmeyeceğim bitiyor artık bu şiirde bu sevda gibi tek söz söylenir gidenlere elveda elveda elveda... |
elweda uzlicimmmmmmmmmm
ya kızım yeter nolurya |
güzeldii..saol...
|
siz saolun
|
güzeldi emeğine sağlık:1:
|
artık kimse beni üzemeyecek
kimse beni sevemeyecek kimse beni sormayacak sırf sana inat çok güzel yaw teşekkürler... |
emegine saglıkk..:1:
|
teşşekkürler beğendiinize sevindim
|
emeğine sağlık
|
emeğine sağlık :1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:34 . |