![]() |
bi bakın bakalım :)
Yıllar önce sahilde arabayla turlarken bir ekip otosu bizi çevirdi ve sordu:
-Gençler alkol var mı?, Cevabımız: -Yok valla, hepsini içtik. --- Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp, Bunlar tazemi?diye sormuştu. Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı: Yok abla, pil takıp oynatıyoruz. --- Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi: -Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz. -Geliyoruz anacım, sen öyle kal! --- Arkadaşımın sevgilisi komiser.Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken; - Bilmem kaç merkez, yolda üç tane o***pu var. - Tamam. diye bir telsiz anonsu gelmiş.Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer ucundaki memura; - Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız.diye fırça atmış. On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş. - Komiserim malum kadınlar o***pu değilmiş. Tamam. --- Erzurum'lu bir hanim telasla kosarak Belediye otobüsünü durdurmaya ugrasiyor. Halk islikliyor. Şoför acı bir frenle duruyor. Kadin: - Gardas bu otubus iliceye gidir mi? " SOfOrün cani burnunda, araba dolu, zor durmus, kizginlikla - Hayir baci, getmez " Kadin: - haydaaaa eleyse niye durdun !" GAYNIM GiLE GiDiREM --- Güney'de bir turistik lokanta, yemek listesine yemeklerin Türkçe adlarini, kars¸ısına da Ingilizcelerini koymus. Mantı'nin ingilizcesi olarak da "Logi" geçiyormus. İngilizcede böyle bir sözcük mevcut degil. Peki nasil icad edilmis? Arastirmis ve bulmuslar: "Logic" ingilizcede "mantık" demek. Son harfini atmislar, olmus "mantı" ! alıntı... |
Alıntı:
bu yazıyı ddaha öncede okumuştum ama burdamı hatırlamıyorum :72: o zamanda buna çok gülmüştüm şimdide :11::11: |
çok güzelmiş emeklerineeeee sağlık
|
güselmiş harbiden..saol:)
|
:11: :11:
|
:11::11:
|
:72::11:emeğine sağlık yunemoz bende okumuştum ama burdamıydı bilimiyorum.. süpersin..:1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:02 . |