Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Site Yorum / Tanıtım (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Bilginin Ve Paylaşımın Tam Yeri Ve Tam Zamanı (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=462)

Şehzade 22/02/07 11:07

Bilginin Ve Paylaşımın Tam Yeri Ve Tam Zamanı

Buda Benim Paylaşım Forumum Beklerim Arkadaşlar Sizleride..
Destek Verecek Arkadaşlar.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ZyreC 24/02/07 15:56

Arkadaşım burda forum yayınlamak yasak. Linkini silecem ve bi daha bu şekilde reklam içerikli paylaşımlar yapma...

muhemar 24/02/07 19:48

zyrec'e katılıyorum. site tasarım yorumu ve tanıtımı yapılabilir. yararlı siteler gibi. birebir site reklamı yapmak ve kullanıcları forma çekecek site reklamları yasaktır.

Şehzade 24/02/07 22:55

Site Yorum / Tanıtım
Siteler hakkında yorumlarınızı burda buraya yazabilirsiniz.

Bu başlıktan ne anlaşılıyor... ve benimde öyle bir reklama ihtiyacım yok.burda ne kadar üye varki onlarıda çekeyim sen katagori başlığına yazarsan reklam yasak diye bende burda yayınlamam.

ZyreC 09/03/07 17:34

Alıntı:

SaYaNoRa´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 1686)
Site Yorum / Tanıtım
Siteler hakkında yorumlarınızı burda buraya yazabilirsiniz.

Bu başlıktan ne anlaşılıyor... ve benimde öyle bir reklama ihtiyacım yok.burda ne kadar üye varki onlarıda çekeyim sen katagori başlığına yazarsan reklam yasak diye bende burda yayınlamam.

Bölüm kuralları diye bir başlı var. Dikkat edip konu açmadan önce onu okusaydın çeşitli sitelerin tanıtımlarının yasak olduğunu görürdün. Reklama ihtiyacın yok neden açıyorsun böle bir başlık. Arkadaşım seninde forumun var. Sen aynı şeyin kendi forumunda yapılmasına nasıl bir tepki verirdin bunu sana soruyorum???

Şehzade 20/03/07 22:10

Eğer Ben Böyle Bir Bölüm Bıraksaydım herhangi Bir Tepki Vermezdim.
Ve Ben size Öneri Bölünde Açtığım Konu İçerisinde bir kaçkez bannerinizi verinde siteme yerleştireyim dedim.
Neyse Sen İşine Bak.Bunu da Unutma ;)
Yönetilen Olunmadan Yönetici Olunmaz.
Adminliği Öğren. ;)

ZyreC 21/03/07 16:56

Alıntı:

SaYaNoRa´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 2916)
Eğer Ben Böyle Bir Bölüm Bıraksaydım herhangi Bir Tepki Vermezdim.
Ve Ben size Öneri Bölünde Açtığım Konu İçerisinde bir kaçkez bannerinizi verinde siteme yerleştireyim dedim.
Neyse Sen İşine Bak.Bunu da Unutma ;)
Yönetilen Olunmadan Yönetici Olunmaz.
Adminliği Öğren. ;)

Bana bak. Ben yıllardır çeşitli sitelerde yöneticilik yaptım. Ayrıyeten yönetmeyide iyi bildiğim için senin reklamını yapmana izin vermedim. Benle bu tür saçma diyaloglara girmeye devam etme. Sitemizde çeşitli kurallar var ve buna bu siteye üye olan herkes uymak zorunda.Bölüm kurallarını okumadıysan [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu yaptığımız bir tek sana karşı değil senin gibi yapmaya çalışan herkes içindir. Bu konuyu daha fazla uzatma...Konu kilitli.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:01 .