![]() |
Kanli Ve Yarali Resim Dersi
KANLI VE YARALI RESİM DERSİ
1) Kendimize Değiştireceğimiz Bir kurban seçiyoruz. Ben PoLat abimi Seçtim Çünkü Yakışıyo ona [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Aşagıdaki resmi seçtim ben [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2) Daha Sonra Kendimize Bir Yaralı insan resmi Bulmamız Lazım Daha çok ölü insan resimLeri tercih ediyorum kaza yapmış olanlardan Yani korkunç olsun. Ben size Aşagıdaki örnegi sunuyorum heryerde kullanabilirsiniz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 3) Bu resmimizi photoshopta açtıklan sonra Belirli bir kısmını (Yara olan kısmı) Polygonal Lasso Tools (Kısa yol Tuşu : L) aracı ile yeteri kadar kesip. CTRL + C ile Polat Abimizin Resmi Uzerine CTRL + V ile yapıştırıyoruz. Görüntü aşagıdaki gibi olmalıdır. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 4) Layer Penceresinde kopyaLadıgımız Parçanın oLdugu Layerin üzerine geliyoruz ve layer penceresinin üzerindeki Normal Yazan BLending ayarını Overlay yapıyoruz. Örnek Aşagıdaki gibi olmalı Resme dikat edin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 5) Daha sonra Layerimizde gerekli olmayan kısımLarı silecez daha iyi gozukmesi için nasıLmı silecez Erase Tool ile (Kısa YoL tuşu : E). Ben sadece Boynunda yara izi bıraktım ama yaranın ne kadar olacagı size kalmış. örnek aşagıdaki gibi olmalı: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 6) Daha sonra suratta biraz kan ve yara etkisi vermesi için bir başka resim kullanacaz. Bunu nasılmı bulacaz diyorsunuz merak etmeyin ben size Sağladım biLe [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] aşagıdaki resmi kullanarak yüzde kan ve yara etkisini yapacaz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 7) Bu resmimizi Photoshopta açıyoruz ve CTRL + A yaparak Hepsini seçiyoruz CTRL + C ile kopyalıyoruz. Polat resmimize Gelip CTRL + V ile yapıştırıyoruz. ve oluşturduğumuz Layeri diğer layer gibi overlay ayarına getiriyoruz. Örnek aşagıdaki gibi olmalı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 8) Daha sonra bu layerimizden gereksiz kısımları silmemiz gerekiyor daha gerçekçi gorunmesi için. bunun için gene Eraser Tool'u kullanıyoruz (E). Sildikten sonra aşagıdaki gibi bir goruntu elde etmiş olmamız lazım. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 9) asLında daha deminki Stepte çalışmamız bitti ama ben daha guzeL gorunsun ve Daha kanlı olsun diye Burn TooL aracı (Kısa yol Tuşu : O) KanLarın uzerine gelerek daha belirgin koyu olmasını sağladım. Örnek aşagıdaki gibi : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
emegine saglık...
|
bilgi ve paylaşım için tşkler
|
teşekkürlerrr
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:27 . |