![]() |
<<<ayrılık-ölüm-gurur>>>
Ayrilik-ÖlÜm-Gurur Bu kadar mı?Diyordu genç kız Bu kadar mıydı?Sevgin Delikanlı alaylı bir tavırla Ya ne sandın sevdiğimi mi? Kız yıkılmıştı telefon karşısında Bir şey söyleyemedi ağlıyordu sessizce Bir ara delikanlı kızın hıçkırığını duydu Ne ağlıyorsun Üzülme canım buda geçer Yoksa ben bıraktım diye mi ağlıyorsun Olsun canım senin bıraktığını söyleriz Kız hıçkırrıklar içinde boğuk bir sesle Bardağı taşıran bu son sözüne dayamnamadı Anladın mı sersem acınacak ayrılığımıza ağlıyorum Senin acınacak haline ağlıyorum Oysa bunları söylerken seviyordu Delikanlı da onu seviyordu ve sevecekti Ama yapacak birşey yoktu Bu sözlerin karşısında Diyecek gurur vardı.Bir tarafta gurur Bir tarafta sevgi ve sonunda sevgi ağır battı Telefonu kapatırken delikanlı soğuk bir sesle "ELVEDA" dedi Genç kız ise son defa gururunu ayaklar altına alıp "SENİ SEVİYORUM" dedi Telefonu kapatınca delikanlı düşündü Niye yapmıştı?Oysa onu seviyordu Ve onu sevdiğini itiraf etmek için tekrar aradı Ama çok geç kalmıştı Telefon cevap vermeyince kızın evine gitti Kalabalıktı evin önü şaşırmıştı Ardından bir fren sesiyle irkildi İçerde ağzının kenarından kan akan bir ceset vardı Delikanlı yıkıldı, gözyaşlarını tutamadı "ELVEDA" demedim uyan diyordu Genç kız duymuyordu Bir ara kızın elindeki buruşmuş kağıt ilişti delikanlının gözüne Buğulanmış gözlerini silip Şöyle diyordu genç kız TÜM SEVEN VE SEVİLENLERE İBRET OLSUN! |
vaayy be çok etkilendiim..tşkler..:79: :79: :65:
|
sen saol cnm
|
tşkler :1:
|
bu kadar kötü biten şeyleri okumayın yafuu :85: :85:
|
pufff :(
|
emeğine sağlık.. üzlii... güzeldi.... :1:
|