![]() |
Pascal Show...
Arkadaşlar CanI SIkIlan Buraya Pascaldan Sayilarin Dansini Izleyin ..
...verdiğim Kodlar Tamamen Bana Ait Olup .. Hiç Bi Hakki Gizli Değildir.:72: Kizmam Yane:95: Her Kes Istediği Gibi Değişebilir..hatta Alta Ismini Yazip Arkadaşina Bak Ben Yazdim Deme Hakkinada Sahiptir:85: şş Ne Oluyo Orda Laa:143: Lan Olum Adam Zaten Aptal Bi Sen Yapma Ahha öle Yaparsan Oda Arkandan öle Yapar.:152: :33: |
Basit Olarak Bİ DÖngÜ Bu GeliŞtirin Mesela...
Burda Renkli Sayi Veyazilar Var Herhangi Bi Tusa Basinca Hizlaniyo ..sanki Araba YariŞi Ama DeĞİl Tabİ :11: Uses Crt; Var A:array[1..100,1..100] Of Integer; I,s1:integer; J:integer; Begin Repeat Clrscr; For I:=1 To 100 Do Begin Repeat Delay(200); Textcolor(i); Gotoxy(i+1,i); Writeln(i); For J:=1 To 1000 Do Begin Gotoxy(j-1,j); Textcolor(j); Writeln(j,'merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'); For S1:=1 To 1000 Do Begin Textcolor(s1); Gotoxy(s1+12,1); Writeln(s1,'by Gokhan Aygun<<<<< Www.van.gen.tr<<<<<<'); End; Delay(10); End; Until Keypressed; End; Readln; Until Keypressed; End. Bu 1.si Alin GelİŞtİrİn Bunu:33: |
ehuehuehue güzel fikir :D grafik modunda da olursa ben de eklerim belki buraya ilerde :D
|
Evet Salİh Graph De İyİ Olur ..ekleersen Mumnun Olurukk
|
Ya Pascal Nedİr ArkadaŞim ..ne İŞe Yariyo ..İÇİlİyomu Nedİr. Yani :11:
|
Sanırım yenisiniz bu formda ....
pascal hakkında ..ilk konularda anlatmaya çalıştım .isterseniz orayı inceleyin ..anlamadığınız yerlerde yardımcı olmaya çalışalım. iyi paylaşımlar. |
evet yenıyım ben almıyım program filan işim değil sana kolay gelsin
Ama baya emek harcamışsın emeğine sağlık cnm |
Bİraz Sevİye LÜtfen
|
Alıntı:
|
tamam özürdilerim .çok pardon...
ayrıca affedersin gökhan |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:45 . |