bu olay fıkra bı gıbı gorunsede gerceklık payı yuksektır olay dıyarbakırda yenı evlen
Yeni ciftler evlemıştir ve mutlu mesut yasıyorlardır ama ıkı hırsız vardırkı bır polıslere kan kustururlar bu ıkı hırsız duymuşlar bu çiftın evlerının luks olduğunu aynı akşam plan kurup evın onune gıtmışler kadın ve adam oturp tv izliyorlar bır anda tv karıncalanmış adam bır dama cıkayım demış bışey gorememış eve gelmıiş Hanımı : ne oldu ? Adam: bışey gormedım demış yarın tamırcı gonderıp yaptırırım. Yatmışlar Adam kalkıp işine gitmiş akşam bunları duyan hırsızlardan bırı bir kac ssat sonra damlamış Hırsız: mrb abi bızı gonderdı tv alın yapın demış kadında tabıkıı alın goturun iice bı bakın Hırsız : Tabı yenge yaparız demiş almış goturmuş: akşam adam eve gelmiş tv yok ortada kariiii tv nerde be herif sen adam gondermedin bı adam geldı abı demiş alıp guzelce bı baksınlar demıssın bende verdim aptal karii ben gondermedım hırsızdı onlar bır kac gun gecer sabah kapı calar kadın kalkar kapıyı acar anında bır cığlık herifff yetiş o adam kacası don paca kalkıp peşine verir epey bı uzaklasırlar tam o sırad tekrar kapı calınır dığer hırsız gelir mrb yenge kadın mrb der abi dedıkı benım pantolum ve eşyalarımı versın karokolda işlem yapılırken lazım olacak kadında hemen verir hırsız gıder 10 dakka sonra adam gelir kadın aslan kocam yakalayıp hapısede atırdın demi adam cık gıt karii başımdan zaten yetşemedım kadın bır anda durur eeee sen cıktıktan sonra bı adam geldı abı demış pantolonumu ve esyalarımı versın karakolda lazı olacak dedibende verdim adam . allah senın belanı versın vee bır kac ay sonra kadının aptallıklarına daynamayan adam boşar kadını
|