![]() |
Arkadaşlar sizlere bi kaç soru ..alın çözün bakım
soru-1.. a ve b gibi iki sayımız var bunları hangi dilde istersenız o dilde tabi pascal olursa ektra bi not..:85: yanee..ama c basıc .hatta asp .php . neyse 2 sayımız var bunları çarpabilirmisiniz. tabi a*b şeklinde değil yanı programda * olmıcak ..hadı yapın bakımmm..
soru-2 .üsttekinini aynısı bu sefer sayılar 3 e çıktı ..a,b,c oldu sayılar.. soru-3. bu kolay ..sayının asal olup olmadığını veren pro yu yazın ..handi de istersenız fark etmez... sorular 100 üzerinden değerlendirilecek olup .google bakmak veya sağa saola bakmak yasaktır bakanın kağıdı alınır..demedi demeyin.. hadi kolay gele ..ama bu yarışmada salih ve muhammed yok ona göre ..:78: |
ama ama ama haksızlık bu :72:
|
sen bana kimse görmeden pmden cvpları at..:72::11:
|
:20: sana değilde başkasına atarım belki :72:
|
:19::65: niye yaw ben naptimki sana..:19:
|
yok sen şimdi burda açıkladın herşeyi şimdi olmadı artık senden şüphelenirler :72:
|
yok yaw kimse çakmaz hem adminim ben çaksalar bile bişey demezler..:72::11:
|
anladım da kazanana bişey wercekler heralde işte o şeyden sende zaten istediğin kadar olabiliyo dimi :72: bişey yapman gerekmez heralde ama yinede sen yapmazsan başkası yapıcak o şeyden alıcak onu önlemek için diyosan olabilir ama sen istersen zaten werdirmezsin ki :72:
|
:72::11: sen varya sen...:72::11:
|
ha gökhan bişey sorcam bu soruda sadece tamsayılar kullanılmak zorunda olmasın bakalım sen yap onu da hadi sana görew :D :72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:48 . |