![]() |
kuleler
Highest Towers - of the World [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Paris Height : 318 Meters Floors : Built : 1887 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Dubai Height : 321 Meters Floors : Built : 1999 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shanghai China Height : 421 Meters Floors : 88 Built : 1998 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Chicago Illinois Height : 443 Meters Floors : 110 Built : 1973 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kuala Lumpur Malaysia Height : 452 Meters Floors : 88 Built : 1998 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shanghai China Height : 492 Meters Floors : 101 To Be Completed : 2007 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Taipei Taiwan Height : 508 Meters Floors : 101 Built : 2004 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Guangzhou, Shanghai China Height : 514.8 Meters Floors : 131 To Be Completed : 2010 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] WTC Manhattan NY Height : 541 Meters Floors : 69 To Be Completed : 2010 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tokyo Japan Height : 600 Meters Floors : To Be Completed : 2007 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Dubai Height : 705 Meters Floors : 160 To Be Completed : 2008 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shanghai China Height : 1228 Meters Floors : 300 To Be Completed : 2020 |
çok güzeller kardeş... emeğine sağlık daha önce verilmişti galiba.. yinede sağol....
|
aradım ama bulamadım
|
olsun canım yaw nolucakki..:72: hem fazla mal göz çıkartmaz.. paylaşımın için sağol...
|
tskler harika ya ilk defa gordum..:1:
|
tşkler.
|
nereye kadar yukselecekler delıler bu japonlar yawwww :11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:38 . |