![]() |
benzemez kimse sana
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Peri masallarından çalıntı anlarla süslenmiş zamanın ,içinden yazıyorum sana.. Oda karanlık ,mum ışığı bile korkmuş gözlerle ışıldıyor..Yüzümde hüzünlü bir gülümseme , yanımda yorgun sözler.. Her birini çantamdan özenle çıkarıp , yanıma koyuyorum..Bazıları kırılmış , bazıları bozulmuş ama düzeltiyorum kendimce.. Sana yazılan,senin yazdığın,vaktinde yaşanmış tüm anılara inat ben yazıyorum şimdi sana.. Bize,bana,sana yazıyorum.. Yazdıkça uzuyor cümleler..Kısadan bir çay molası istiyor kelimeler , duracak yer zaman yok diyip devam ediyorum.. Seninle bir yaz akşamı , bir kadeh rakı içip , dertleşmenin.. Radyoda çalan Türk Sanat Müziği namelerinin , tenini okşamasını izlemenin.. İki damla haylaz gözyaşının , unutulmuş tozlu günlük aralarından fırlayıp , gözlerimden düşmesinin tadını , kim ya da ne verebilir.. Benzemeyemez kimse sana.. Kimin gülüşü bir kardelenin mucizesi olabilir.. Kim güneşin sadakatini gökyüzüne verdiği kadar , verebilir bana sevgisini.. Senden başka.. Sana bakarken , güzel ellerin yüzümün kıvrımlarından sakince dolaşıp beni severken , dudağında tek bir şarkı , birde minik tebessüm benden sana yadigar kalırken.. Ve şarkı başlar..inceden..hicazdan… Benzemez kimse sana Tavrına hayran olayım Bakışından süzülen İşvene kurban olayım Lütfune ermek için Söyle perişan olayım Bakışından süzülen İşvene kurban olayım. alıntı |
okumuştum bunu..gerçekten güzel bi yazı..emeğine sağlk...
|
çok güzel tşkler :1:
|
guzel emeğine sağlık
|
emeğine sağlık sağol çook güzeldi :1:
|
tskler aze guzel bir siir...:1:
|
teşkkrler emeğine sağlık :1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:39 . |