![]() |
Ronaldinho'nun komik anları
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İşte pehlivanlar çıktı meydana:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ronaldinho:"durun gitmeyin ne olursunuz o top benim":D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Asker ronaa:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gevşeklik yapıp futbol oynamayan ronaya iki ay kulüb binasını temzileme cezası:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Geliyor yoldaaa:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ronaldinho:"ağlama be roberto alacaz öbür maçı":D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ronaldinho:"hoppppp ben biraz yatayım siz devam edin":D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Evet sayın seyirciler Ronaldinho bu pozisyonda topa vuramıyor...beli çıkıyor:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] El hacı fış fış rona:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Adamı geçmişin daha neden kışmık atıyon:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ronaldinho:"Allahım sen aklıma mukayet ol...Ben bu çatlak hakemi döverim yaaa":D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ronaldinho rejkarda kendilerini koşturuyor diye içinden okuyor:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bi bunu yapmadığın kalmıştı:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ronaa ne kadar sürtüksün yaa:Drahat bırak şu adamı koşsun :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ronaldinho incelem yapıyor:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Flaş flaş flaş rona gece kulübünde:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hırvatistanlı oyuncu rona çalım atmasın diye ronanın ayaklarını öpüyor:D Ronaldinho:"ya bi dur kardeşim ben gol atacam yaa":D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rona kaç ordan çocuk korktu senden:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ronaldinhonun emmi oğlu:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yeşil ormanların ronaldinhosu:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu kışmık atmaya çok kötü alışmış:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben deli kadir uleynnn:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yaymı yuttun be abi:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Otuz beş kiloluk dudakla rekor kırdı..:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ayıp ayıp:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Muhammed Ali'nin veliahtı:DRona rinklerde:D |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ronaldinho:"dur oğlum asılma ben veririm:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] -Ronaldinho:"Kaka ne olcak bu bacağımın hali" -Kaka:"Ula ronaldinho bi sus be...banene olm senin bacağından":D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İkizi:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şu fakire bi yardım eden yokmu:DAllah rızası için:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gerçeği ile çekiniyormuş gibi heyecanlı:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ronanın küçüklük aşkı:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Anneciiimmmmmmm:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ronaldaniyeee:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] DJ ronaa:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Rona aşkı ile playstatıon oynuyor:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ronaldinho:"haha nasıl attım ama":D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Allahu ekber ,Allahu ekber ,Allahu ekber [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ronaldinho:"messi dur ulaa yoruldum zaten":D |
x Ronaldinho Suudi arabistanın El İttihad takımına transfer oldu:D Resimdeki bayrak arabistanın bayrağı değil, daha doğrusu bayrak değil bi zahmet kaldır... |
emmi oğlu süper :11:
|
fallen orda amaç espri ..
kaldırdım olmuştur umarım.... |
bu tür konularda biraz hassasım, anlayışın için sağol
|
:11::11:
|
süper olmuş yaw.. fallen seninde gözünden hiç bişey kaçmıyor ha..:72::11:
|
super...
|