![]() |
:: Orhan Baba ::
Çoq seweim babayı... Epeeiidir dinliorm... Babamda dinlerimiş gençliğinde...
üstad yaw... :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Karizma yaw.... ÇOq yakışıklı adam.... :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir kaç şarkı sözü....(Büük bestekar....) -ORHAN GENCEBAY- BAĞRIMDA BİR ATEŞ VAR Bağrımda bir ateş var Ne bileceksin Ölsemde ne duyacak Ne göreceksin Hep seninle yaşadı Öldü deseler Aşkından öldüğümü Bilmeyeceksin Belki biraz üzülüp Kim diyeceksin Sevmek öyle güçlüki Benim gücüm yetmiyor Gönlüm sanki delirmiş İhtirazım bitmiyor Sev diyemem ki gel diyemem ki Elim kolum bağlanmış çöz diyemem ki Yıllardır yaşadım sen diye diye İstesem bu aşkı öldüremem ki ÇİLEKEŞ Bırak dedim, bırak felek Sevenlerin yakasını Duymadın mı bunca yıldır Aşkımızın duasını Sen mi dedin sevgiliye Böyle zalim olmasını Nasıl taktın boynumuza Bu felaket halkasını Her gönlün bir köşesinde Yaralanmış bir yer vardır Benim gibi çilekeşin Yaşaması ızdıraptır Nice ümitlerle bakarken yarına Şimdi biz de düştük kader tuzağına Bize mutluluğu vadeden ümitler Şimdi terk ettiler bizi birer birer Ağla ömrüm, ağla gözüm Ne kadere ne sana geçmedi sözüm Ben çekemem bunca kahrı gönlüm Ben sabahsız gecelerin kucağında bir çilekeş Sen ümitler ülkesinin karanlığında bir güneş Artık güneş doğsa doğmasa ne olur Artık kader gülse gülmese ne olur Ben şimdi bir aşkın ümit kurbanıyım Gönül parça parça yaşamak zor olur Ağla ömrüm, ağla gözüm Ne kadere ne sana geçmedi sözüm Ben çekemem bunca kahrı gönlüm GÖNÜL Nedir bu çektiğim senden Gönül derdin hiç bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor gönül Her çiçekten bal alırsın Her gördüğünle kalırsın Sen kendini ne sanırsın Belki bir gün uslanırsın gönül Uslan artık deli gönül Bak gelip geçiyor ömür Uslan artık deli divane gönül Dünya sana kalır sanma Geleceği dünden sorma Her gün gördüğün rüyayı Aldanıp ta hayra yorma gönül Hepimiz bir misafiriz Zaman gelince göçeriz Ecel acı can alırken Her şeyimizden geçeriz gönül |
teşekkürler bekir..:D
|
eywlh...
|
ne demek...!!
|
senin bu orhan gencebay aşkın bizi öldürecek:11:
|
Alıntı:
|
yaw sen beni gaza getırıon sonra da dağıtıoruz yınede olsun emeğine sağlık
|