Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Fotoğraflar Bölümü (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=107)
-   -   """Herkes Güzelini Seçsin!!!""" (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=6231)

Satan22 19/06/07 23:15

"""Herkes Güzelini Seçsin!!!"""

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

1- CAMERON DİAZ.............................................. .......................2- ANGELİNA JOLİE............................................. .............................

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

3- ALESSANDRA AMBROSİO.......................................... ...............4- ADRİANA LİMA.............................................. .............................

5- HEİDİ KLUM.............................................. ..............................6- ANNA KOURNIKOVA........................................ ..............................

7- GISELE BUNDCHEN.......................................... ..........................8- RACHEL BILSON............................................ ................................

9- MARIA SHARAPOVA......................................... ...........................10- YAMILA DIAZ RAHI.............................................. ...........................

11- KATIE HOLMES............................................ ............................12- CHARLIZE THERON............................................ .............................

13-LAETİTİA CASTA............................................. .........................14- PENELOPE CRUZ.............................................. ..............................

15-PETRA NEMCOVA........................................... ............................16- JESSICA SIMPSON........................................... ..........................

17- JOSIE MARAN............................................. ...............................18- ELISHA CUTHBERT.......................................... ..................................

19- CATHERINE ZETA JONES............................................. ..20- SOTHHY .................................................. .........................................

21- LIV TYLER............................................. ...................................22- KEIRA KNIGHTLEY......................................... ....................................

23- NATALIE PORTMAN........................................... ........................24- DENNISE RICHARDS.......................................... .................................

25- KARIME ADEDIBE........................................... .............................26- HILLARY DUFF.............................................. .....................................

27- SCARLETT JOHANSON.......................................... ......................28- UMA THURMAN........................................... ......................................

29- SUSAN WARD.............................................. .................30-STACEY KEIBLER........................................... .................................

31- NICOLE KIDMAN............................................ ............................32-EVA LONGORIA.......................................... ........................................
33- EVA MENDES............................................ ................................34- MONİCA BELLUCCİ.......................................... ..................................

suphi 19/06/07 23:23

kımse secmesın ben toptan aldım konuyu kapatıyorum:72: CHARLIZE THERON

{ZeRGuWaN} 19/06/07 23:33

Catherine Zeta Jones

{ZeRGuWaN} 19/06/07 23:33

Catherine Zeta Jones

Satan22 19/06/07 23:40

Alıntı:

suphi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 45298)
kımse secmesın ben toptan aldım konuyu kapatıyorum:72: CHARLIZE THERON

N lan bu toptan alıyon..:72::11: satılık değil kardeşim bunnar..:72::11: hadey hadey başka kapıya..:72::11:

suphi 19/06/07 23:44

yav demedınmı secın dıye allah allaha ben toptan sectım aldım.hepsı benım ula bunların rezerve kartı koy satan bunlara kımse gelıpte bakmasın yada satıldı yaz altına :72:

LastDesiqner 19/06/07 23:47

:11: baba yine döktürmüşsün.... gizem yoq mu? yaw... içlerinde :) seçtim
35 numara gizem...:)

Satan22 19/06/07 23:51

Tamam kardeş 35 numarada o olsun..:72::11: (Gizem duymadan söle bakem sen hangisini beğendin..:72::11:)

suphicim sana gelince güzel kardeşim.. sadece bi tane seçme hakkın var...:72: bak onuda elinden alırım kalırsın öle ortada ona göre..:72::11:

helin 20/06/07 00:21

:D:Dhepsi süper vallaa..:D

LastDesiqner 20/06/07 02:46

Alıntı:

satan22´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 45311)
Tamam kardeş 35 numarada o olsun..:72::11: (Gizem duymadan söle bakem sen hangisini beğendin..:72::11:)

suphicim sana gelince güzel kardeşim.. sadece bi tane seçme hakkın var...:72: bak onuda elinden alırım kalırsın öle ortada ona göre..:72::11:

abi walla kararsız kaldım yaw... :11: :11: 3 olsun.... :11: amaaan haa....!! :72:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:51 .