![]() |
türküsünü söylemek istiyorum
Dağların ve nehirlerin
Türküsünü söylemek istiyorum Büyük gökyüzünün ve kırların. Mavi çiçeğin türküsünü söylemek istiyorum Umudun ve sevdanın. Kahraman bir yüreğin türküsünü söylemek istiyorum Aslan türküsünü Odalar ve sofalar kuşatmış beni Sandalyeler, masalar, tabaklar Gökyüzü kuşatmış beni, içim daralıyor Gelenekler, korkular, kuşkular Kuşatmış beni. Rotatifler, silahlar, yasalar Ah, akşam diyor Sevgilim, aşkım benim İniyor dağlara Örtüsü gecenin Bir çocuk durmadan Büyük nehirleri özlüyor Kaybolmuş sevinçleri özlüyor. Bu yürek durmadan Geçiyor dağlardan Gölgesi çetelerin Körlerin ve yetimlerin Türküsünü söylemek istiyorum Yavrusu ölmüş ananın Hastaların türküsünü söylemek istiyorum Hapiste yalnız bir adamın. Sevgili bir yüreğin türküsünü söylemek istiyorum Ah, nasıl da acı Böyle susup durmak Kötüler, cellatlar elinde Bunalırken güzelim halk Fabrikalar yanlış çalışırken Yanlış ekilirken toprak Ayak, olmuşken baş Baş, olmuşken ayak Kavganın ve hürriyetin Türküsünü söylemek istiyorum Sadeliğin, inceliğin, onurun Türküsünü söylemek istiyorum Onun türküsünü, |
Sadeliğin, inceliğin, onurun
Türküsünü söylemek istiyorum Onun türküsünü... mükemmeldi çok teşekkürler suphi |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:40 . |