![]() |
Haziran Basti Yine
haziran bastı yine
hayalin gözlerimi bastı kaçıncı baharıdır biliyor musun yokluğuna kurşun sıktığımın ömrümün en güzel yıllarını aldı şu antik yalnızlığım haziran bastı ey can feryadım duymazmırın düşün gözlerimi bastı... haziran bastı yine bir parça mavi deniz gözlerin ılık bir yaz yağmurusun tenimde ölesiye içtiğim bir cigarasın ve imbikten geçmiş bir tutkusun tenimde ateşin avuçlarımda barut var patlak vermeye hazırsın ellerimde haziran bastı ey can toprak mı taş mı ırmak mısın feryadım dağları bastı... haziran bastı yine yüreğimde bir felaket yüreğinde mahşeri izdiham bir ceylan vuruldu yine kocaman bir ağıta teslim odam bir dev indi cüceler ülkesine bir katliyam bir zulüm ki sorma haziran bastı ey can sen bunca imansız mısın göz yaşım zemini bastı... haziran bastı yine kaç bin asker nöbette şimdi düşlerimde ve içimde kaç mahpus binlerce gardiyan bu kaçıncı yalvarıştır oy hayın denizler dünyasında sular kurudu haziran bastı ey can haldan anlamaz mısın azrailin nefesi ensemi bastı... haziran bastı yine iliklerime vardı gurbetlik hasretin üryan eyledi imparatorsun anladım ve silahı 'gitmek' olan muzaffer bir kumandan durdur çığlığını çıkıp ruhumdan haziran bastı ey can suyu zehir bıçak mısın aşkının ataşi yüreciğimi bastı |
çok güzel tşkler :4:
|
emeğine sağlık... güzeldi... :1:
|
tskler...
|
bu ayda okumak ayrı bir keyif :D
emeğinize sağlık |
guzel tşkler
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:49 . |