![]() |
Yalnızım çünkü sen varsın
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
bu kentte her yağmur kendini ağlar aklıma düşsen yalnızlık oluyorum ağzımdaki uykudan öpmüyorsun nicedir nerde kimi üşüyorsun artık kendini yakan bir ateşim kendimize birbirimizden düşler yapamıyoruz şimdi boş duraklara yaslanıyorum boş kentlere oysa "gel" desen gelecektim.. denize bakmayı bilmeyenler bir gün mutlaka boğulur işte bundandır gözlerinden kaçışlarım siz hiç yar saçının bir telinden kendinize gurbet yaptınız mı ben şimdi gurbetim içimde taşıyorum heba olsa da senlerce yılım oysa "gel" desen gelecektim.. herkes kendi gördüğüne bakar peki hayatın rüzgarında kime yelkeniz kıpırdamadan duramayız bir aşk boyu hadi en kanadığımız yerden susalım "gel" desen gelirdim "git" dedin ve gittim.. Aska... Rüzgara... Ayriliga... Zamana... ........................................... Sen gidince.. Yıldızlarım silindi göğümden.Şarkıları sustu martılarımın.Renklerim silindi,hani en sevdiklerim.. Grileşti mavilerim,soldu tüm yeşillerim.Saklandım kendime,gizlendim.Apansız gidişini hazmedemedim.. Yine de.. Hep bir umuttun içimde,hani belki bir gün dediğim.O gün geldiğinde beklediğim sözleri söyleyemedin. Tek bir söz düştü dilinden../"YENİLDİM".. Şimdi.. Bir bir yakacağım ışıklarını renklerimin.Çıkaracağım kendimi içimin derininden,saklanmayacağım artık ne kendimden,ne de gidişinden.Açıp kollarımı yepyeni bir hayata,umut dolu şarkılar öğreteceğim martılara.Biliyorum seni hiç unutmayacağım ama bilki yerin yok artık bu yeni başlangıçta.. Elveda... |
Alıntı:
emeğinize sağlık |
hayat donup dolasıp ayrılıklar bıtısler ve yenı baslangıclar cıkmazında dolasıp duruo demı.her bıtıs yenı bır baslangıc her gıdıs yenı bır bekleyıs belkıde hayatı sureklı kılanbu.emegıne saglık
|
baba saolasın bu da güzel... :1:
|
emeğine sağlık cane güzel şiir :1:
|
ellerine sağlık guzel
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:02 . |