![]() |
Erhan GÜleryÜz....
~Adı Konmuş Ayrılığın~
Ben o eski ben değilim, çok değiştim elde değil Ben o eski ben değilim, yüzüm gülse içim zehir Ayrılığın sürükleyip kıyılara vurdu beni Kaybedenler kumsalında her gün ağlıyorum Akan yıllar sürükleyip kıyılara vurdu beni Kaybedenler kumsalında seni bekliyorum Esti rüzgarlar Bir şiir oldun dudaklarımda Tarih olmuş şarkılarda Hep seni söylüyorum Adı konmuş ayrılığın çok iyi biliyorum Seni hala seviyorum Günü geçmiş bir sevdayız çok iyi biliyorum Seni hala seviyorum. Erhan Güleryüz ~Ah Bu Gönül~ ne hataların acısı ne ayrılığın sancısı bu sabah mutlu uyandım bitti artık kendimle aşkın kavgası bedeli ödenmiş sevdamın acısı yamanmış dünyanın yine de gelince aklıma yağmurlarda bakışların ah bu gönül seni deli sevdi güzelim seni hep sevdi yağmurlarda solan yüzüne tutuşur bulutlu gözlerine Erhan Güleryüz ~Avucumda Sevda Var~ Rüzgar dudaklarıma iki damla yağmur vurdu. Bir çocuk aşkı ki, koca insanlar böyle sevmemiştir. Akşamüstü Arnavutköy'deydim. ''Sevda'' diyorum, ''Sevda'' dedin mi gizli olacak ve çulsuz olacaksın ki değerini bileceksin, hissedeceksin. O zaman acısına da saygın olur. İki damla yağmur, ardını bilmediğim karanlıktan dudaklarıma rüzgarın hediyesi. Cebimde yumruk elim. Yanıyor avucumda, yanıyor verdiğin mektup. Bütün bulutları seviyorum. Bütün insanları seviyorum. Yaşamayı seviyorum. Erhan Güleryüz |
~Bana Ne~
Ben burada büyümeseydim, bu gölde tutmasaydım ilk kaya balığını ve bu denizde yüzmeseydim ilk defa. İlk aşkımı burada yaşamasaydım ilkokul üçte... Soğuk kış günlerinde üşümeseydim kumsalında. İlk yumruğu vurmasaydım okul önünde ve yokluğu öğrenmeseydim yazlıkçılar gidince. Kürdü, Lazı, Çingeneyi, Göçmeni burada tanımasaydım. İlk darbukayı çalmasaydım o sünnet düğününde. İlk sigara, ilk bira, ilk sevda, ilk, ilk, ilk, ilk... İlk burada ağlamasaydım bananeydi Çekmece'den. Erhan Güleryüz |
~Ben Sevgiliydim~
Oda leş gibiydi. Yerde bir minder. Kesik alkol kokuyordu yattığımız yer. Kolunu boynuma sarmış, bebek gibiydin. Çekindim uyandırmaktan. Ben sevgiliydim. Yüzünü seyrederken bir melek geldi. Ölümü anlattı bana belli deliydi. Onbeş yılın korkusu o sabah bitti. Nefesini kokladım, büyü gibiydi. Ben o sabahtan sonra ölümden hiç korkmadım. Sen yanımda uyurken irkilip uyanmadım. Erhan Güleryüz |
~Beş Parasız~
Beş parasız okul yılları Toy bir sıcak gurbet sokakları Otogarda çaresiz gururlu bir sefalet Baştan kaybedilmiş fakülte aşkları Gözümde bir çocuk, ruhum bin yaşında Yıl sonunda okuldan kovulma telaşları Yıllar yılları kovaladı Dostlar kalbimi yaraladı Ya gittiklerinden ya vakitsizlikten Bir çarem olmadı sevdiklerimden Ayrılmış yollarda hayattan geçerken Bir çarem olmadı sevdiklerimden Buldum bulmasına parayı Ne yazık ki kapatamadım ben bu arayı Ne çocuk ne yaşlıyım ama Gençliğimde olmadı Ah nerdeler Çok acaip günlerdi Öyle esip geçtiler Ah nerdeler Gitti gelmez diyorlar ama Beni terketmediler. Erhan Güleryüz |
~Bir Çok Şey Tükendi~
Yasladım sırtımı Gürpınar çayırına. Yükledim hayalleri yıldızlara. Bir çok şey tükendi zamanın elinde. Sana ne kaldı anlat şimdi? Bana ne kaldı sorma. Akan yılların pınarında hüzünlü gözlerim. Çocukluğumdan kalma bir güzel gün özlemim. Erhan Güleryüz |
~Bu Kadar mı Büyüksün Aşk!~
İçimi kemiriyor, bir uyurken mutluyum. Yalan da olsa, bir umut bırakmıştım acil durumlar için minicik bir avuntu. Belkide beni sevmişti gerçekten. Hassiktir çekecek zaman değil. En tutarlı olan ben olmalıyım. Çünkü bütün suç sadece ve sadece benim. Ne geçmiş ne gelecek, şu an bile hiç yok gibi. Bu kadar mı büyüksün ey aşk! Gerçekten bu kadar mı güçlüsün! Her şeyin üstünde, her acının önüne geçecek kadar mı? Erhan Güleryüz |
bekir flood yapma....
|
emeğine sağlık..tunacım.. :1:
|
güzel... teşekkürler
|
sağol :1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:41 . |