![]() |
GERCEK BIR hikaye:)
>>>Arkadaslık teklıf ettigım bayan.. nıhayet teklıfımı kabul etmıstı.
>>>Taksım'de bulusmak uzere randevulastık.. >>>gelgelelım,yaz gunu..kavunu inciri fazla kacırmısım.. >>>uzerınıze afıyet,malum denız otobusune kendımı zor attım ! >>>yol boyu tuvaletten cıkamadım!.. taksim'e cıktım,baktım daha >>>gelmemis.bu >>>arada barsaklar kanalızasyon sebekesi gibi..tam etrafta >>>tuvalete benzer bı yer aranıyodum kı hanım cıkageldi.. bu >>>arada biraz >>>kacırdım !istiklal'de gezelim dedi, peki dedim,biraz daha >>>kacırdım..gezerken >>>bıraz daa, bıraz daa derken altım enikonu doldu. Bi magazanın >>>onunden >>>gecerken ''ya buraya kadar gelmısken bi pantolon alıım >>>kendime'' diye >>>iceri daldım. bedenime gore bi pantolon ıstedim.tezgahtar >>>denememı onerdi >>>ama denermıyım >>>hıc..''lutfen paketleyın'' diyip aceleyle paket bankosundan >>>paketi alıp >>>cıktım.. hatuna ''cok acıktım ben''dedim,ilk cafeye girdik.. ''sen >>> otur, >>>ben su pantolonu deniim'' diyerek acilen tuvalete kostum.hemen >>>pantolla >>>donu cıkarıp havalandırma penceresinden attım..barsakları da >>>iyice >>>bosalttım..oh be!rahatlamıştım.poseti actım,aaa o da ne? bu bi >>>kazak!! >>>eyvah poku yedik ! son umitle pencereye saldırdım, elimle >>>arandım,attıklarım yok !! eyvah ki eyvah!..yandık,rezil olcam >>>manitaya..dakkalar geciyo cıkamam dısarı! bu ara millet kapıda >>>kuyruk >>>tutmus.homurdanmalar, kufurler,bagrıs,cagrıs.. >>>ben cıkamıyorum,kapıyı tekmeliyorlar.. cafe sahibi polisi aramıs, >>>tuvalette eroin iciyolar diye! polis geldi,kapıyı itfayeci >>>baltasıyla >>>kırıp beni zorla dısarı cıkardılar!!! son hamle, kazakla onumu >>>kapatabildim, ama kıcım acıkta kalmıstı.. ALINTI |
ayy yazık yaw adama..çok komik ama..:11::11:
|
:11: :11:
|
:72: :11:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:33 . |