![]() |
O Masa Ve Papatyalar
Sen seversin diye Bir demet papatya aldım sana… Çok güzeldiler Umutsuzluğum kadar sarı Umudumca ak pak Sanki falımızdılar Olacak yada olmayacak Kararlaştırmıştık Bir evvel ki kavgamızı yaptığımız Birbirimize söylemek istediklerimizi değil İnadına… İstemediklerimizi haykırdığımız O sokak kahvehanesinde buluşacaktık Önce ben geldim Oturdum… Papatyaları masaya koydum Çok yakıştılar Yan masadakiler Anlamlı bakıp fısıldaştılar Çayım geldi önce Sonra sen… Öpüşmekle öpüşmemek arası hoş geldin Konuşacak şey bulamadık uzun süre Masanın örtüsünü düzelttin Çayımı karıştırıp durdum durmadan ben Önce kim başladı hatırlamıyorum Diyelim ki sen Konuştun konuştun duymuyordum Duymak istediklerimi söylemiyordun Sonra ben… Sakindim önce konuştukça hiddetlendim Boş boş bakıyordun Sanki olmamıştın hiç yoktun Çay bardağıma hap solmuş boğuluyordum Görüyordum… Uzandım… Ama sen… Sen yüzmek istemiyordun Sen… Sen habire konuşuyordun Cümleler, kelimelere, Kelimeler, hecelere Heceler, harflere Bölünüp fır dönüyordu çevremizde Sonra bir yere varamadan Bıçakla kesilmiş gibi birden Rüzgar dindi. Çıktım bardağımdan Muzaffer ama bir o kadar ıslaktın Bende olduğunu söylediğin gurur Sende tanımadığım gözlerimdeydi Her şey çok çabuk başlamıştı Yine öyle bitti… Sen papatyaları aldın Garson hesabı… Ayrılırken bir şeyler mırıldandın Kendin bile duymadın Aşk var mıydı? Varsa da… Aşkımız o masada kaldı… alıntı |
güzeldi yüreğine sağlık
|
emeğine sağlık guzel
|
Güzelmiş bee...
|
emeğine sağlık..
|
tşkler :1:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:24 . |