![]() |
Sessiz YüzLer...
Ön çalışması ile birlikte 5 yıl süren bu projede (çekimler 3 yıl sürdü) duymayan çocukların yüzlerindeki ifadeleri yakalamayı amaç edindim. Onlar duymuyor ve konuşamıyorlardı. Ama konuşamadıklarını, anlatamadıklarını, anlatmak istediklerini bakışlarına yüklüyorlardı.
Bu bakışları fotograflarken kesinlikle belirli pozlar verdirmedim ve yapay ışık kullanmadım. Karşımda istedikleri gibi durdular ve pencereden gelen ışık altında fotografları çekildi. 44 siyah beyaz fotograftan oluşan bu çalışmamda duymayan çocuklarımın duygularını sizlere aktarmaya çalıştım ve her karede ayrı duygular yaşadım. Mehmet Özşimşek : Sessiz Yüzler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sessiz Yüzler isimli işitme engelli çocukların portrelerinden oluşan projemi, İstanbul (2 ayrı yerde), Edirne ve Sakarya'da olmak üzere 4 kez sergiledim. Not:"Sessiz Yüzler" Edirne'de görev yaptığım İşitme Engelliler Okulu'ndaki öğrencilerimin portrelerinden oluşmaktadır. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
güzeldi... :1: saolasın....
|
guzel calısma.. tskler satan..
|
bazıları korkak sevimli ürkek ama hepsi bir mesaj vermeye çalışıyorlar ayrıca emeğine sağlık :1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:16 . |