![]() |
OrJiNaL ReNK KöRLüĞü TeSTi!!!!
Gerçekten güzel bir olaya imza atmış adamlar ilk başlarda kolay rakkamlar geliyor. daha sonra baya zorlaşıyor. gördüğünüz rakamı kenandaki kutuya yazıyorsunuz sonuç çıkıyor kolay gelsin hadi bakalım test et kendini...:72::11:
lütfen sonuçlar sizde kalsın..:72::11: ben renk körü değilim veya renk körüyüm demeyin sakın..:72::11: derseniz sizden sonrakiler de der ona göre... hele bi tıklayın n demek istediğimi o zaman annıyacaksınız..:72::11: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
guzel...demek ben renk koruyum...:72:
|
ii annamışsın sen..:72::11: böle devam edin işte..:72::11: bende de var biraz..:72:
|
biraz mı...:72:
|
hı hı..:72::11: annadın sen onu..:72::11:
|
offffffffff anamm..... ödümm kopttuu beaaa!!! walla billa.... zaten bütün sorularıda yanlış cevaplıodum...onada moralim bozulmuştu...bide ardından o yaratık çok kötü oldum... :11: :72:
|
yaratıkkmı n yaratığı yaw bekir..:72::11: sen yannış görşüşsündür kesin..:72:
|
Lan satan ne pislik var senden çıkıyor. Bekir uyarmasa bakacaktım. Zaten renk körüyüm bide ödüm kopacaktı :11:
|
yaw gerçekten öle bişey yok..:72::11: bi bak hele..:72: yaw bekir n adamsın herkesi korkuttun bak..:72: yaw bi girsene gerçekten renkkörlüğüyle ilgili sadece...:85:
|
ben başta baktım ama heç korkmadım :72: :11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:04 . |