![]() |
Ölmeden önce söylenmiş son sözler...
1- Karamurat benim...(Tek başınayken)
2- Kim demiş kalorifer kazanında sigara yakamam diye.. 3- Ooo 2 dakika ne ki, bak şimdi 5 dakika dalıp çıkacam.. 4- Ne var olum buraya balıklama dalmada... 5- Beni koruyun... 6- Vay yavrum bıçağında güzelmiş ha Bursa işi mi yoksa 7- Hostese sormaya ne gerek var tuvalet bu kapının ardında olmalı 8- Buz dağıymış lan tayfa bu mevsimde buz dağı mı olur 9- What is this... 10- Abi ne işin var solda, sağından yardırıver. 11- Ateş böceğine bak kamyon farı gibi maşallah 12- Farlara bakılırsa iki motosiklet geliyor, şunların arasından geçeyim de götleri tırssın veletlerin. 13- Seni aptal silahın içindeki mermileri çıkarttım ben... 14- Dur şimdi tadına bakıp ne olduğunu anlarız... 15- Sana da ferah bir koku geliyor mu?.. 16- Bırak o silahı, arkadaşın elimde sıkarım kafasına... 17- Tatlım şu yılanın şirinliğine bak ne kadar da mini... 18- Ahmet,Hasan,Haydar damat görününce ateşliyoruz silahları... 19- Bak raylara kulağını böyle koyup, trenin... 20- Sağa keskin, hafif sola,tekrar sağa şimdi 500 m düz tam gaz sonra... 21- Ne var olum atlarım tabi karşı çatıya... 22- Yok lan o herif buraya yetiştiremez ciriti... 23- Bak buraya yazıyorum ben bu pittbul un kemiğini önünden alırım. 24- Aha ayıya bak hemen uyuyor numarası yapayım da, yesin kerata... 25- Ayşe bu gelen abin değil mi... :72::11: |
11- Ateş böceğine bak kamyon farı gibi maşallah
25- Ayşe bu gelen abin değil mi... 12- Farlara bakılırsa iki motosiklet geliyor, şunların arasından geçeyim de götleri tırssın veletlerin. emegine saglık..:72: |
:11:güzeldi..tşkkler..
|
:72:
|
tşk..
|
:11: :11: :72: saolll yawff....
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:50 . |