![]() |
<<<bekle demiştim beklemedin...>>>
" Kalemime dokunmayın Yürek cehennem ateşi gibi Kalemimse ateşini yakan odun gibi... Dokunmayın yüreğime Yandığım gibi yanmasın yürekleriniz.. " Kabusların güneş gibi doğduğu Bu yerde acı çekmene razı olamam Bekle beni mühürüm geleceğim... Seni bu diyarlardan alıp Huzura götüreceğim... Ama bekle beni.... ... Hayat yine büyük vurgununu yaptı bize Sen kabuslar diyarının iSiMSiZ Gülü Bense Kırık umutlarına tutunan Sevdalı... Gideceğiz buralardan Ne kadar acıtırlarsa da yüreğini Ben üzmeye kıyamam sana ve hesabı ödenecek elbet bunların... Geleceğim seni Yağmura, güneşe, Aydınlığa, umuda götüreceğim.. Ama bekle beni... ... Geliyor musun hazanım Hadi gidiyoruz kabuslar ülkesinden Yağmur gözlüm geliyor musun... ... Demek hayat bunu yine yapacaktı... Bu ikinci vurgun Bana... Bekle demiştim sana hazanım... Beklemedin şimdi gidiyorsun başkasıyla... Eğmeyeceğim başımı Son defa görecek olsam da seni Gözlerimdeki sitemi hüznü görmen için Seni Sevdiğimi bilmen için Eğmeyeceğim başımı... Bekle demiştim... ... Oysa senin için ben yüreğimdekileri bile bile Yakıp geçmiştim... Sevemiyorum bu dünyayı gidiyorsun... Bekle demiştim ... Beklemedin... BU MUYDU SENiN SöZüN! Sen gidiyorsun!... Ben buraları terk edemem artık... Yine mühürlü aciz yüreğim... Bekle demiştim... Beklemedin... Ben Senin için Herşeyi göze almıştım... Ama beklemedin... Sana son bir hatıra... GiDERKEN GöZLERiMDEKi SENi GöR! Gör ki hem sevgini hem de nefretimi yaşa Hayat boyu unutma çünkü ben senin gözlerini unutmayacağım... ... Bekle Demiştim... BéKLéMéD!N... ***alıntı*** |
tşkler :1:
|
tşkler emeğine sağlık :1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:51 . |