![]() |
alo ajdar hattı..:)
Alo iyi günler ajdar beyle mi görüşüyoruz?
-buyrun ben Türkiyenin hiperstarı Ajdar -lan bana bak ajdar senin varya kel kafanı tokatlarım -bir kere ben kel de ilim beyefendi kafamda saçlar var -lan bırak bana laga luga yapma basbaya ı kelsin -bir popstara kel diye hakaret edemezsiniz -lan senin her yerin popstar olsa ne olacak eşşek kadar herifsin kalkmışsın yok nanedir yok muzdur elmadır armuttur.. -ben müzi imle varım içten yapıyorum o şarkıları -lan bak kontör bitiyor yoksa ben sana yapaca ımı bilirdim.. -iyi günler ajdar? -benim buyrun -abi sen popstar mısın şimdi? -evet, herkes görecek ajdarı bendeki ses bendeki yürek kimde var ha kimde? -sende var abi, aslansın, kaplansın.. -aslanım da aslanım kaplanım da kaplanım saol ya bak şarkı yaptım sayende -aman abi benim adımı verme rezilli e alet olmayalım... -ajdar bey banu alkan sizin için kaldıramazsa kaldırırlar demiş? -efenim benim kaldıramadı ım hiçbişey yok ben herşeyi kaldırırım bakın şurda 500 kiloluk bir fıçı var bakın nasıl kaldırıyorum -çok de il mi? -popstar ajdara vız gelir bakın şimdi, ııııhh AAAAAHH!!! -kaldıramadınız ajdar bey -BELİİİİM!!! -merhaba ajdar, sana aşık oldum ben.. -benim karizmama herkes hayrandır canım.. -aah bitiyorum sana bana bir şarkı söyler misin? -hemen.. nanee naeee çikita muuz -ıyyy i renç herif a zın leş gibi kokuyor -dur bak hayatım ben şey tüh nan o kadar da nane yedim.. |
emeğine sağlık ::72::2:
|
:1: :11: :11: :11: :11:
|
verilmisti galiba..:20: emegine saglık
|
:72: :11:
|
:11: süperrdi yaw... saol.. :72:
|
:72: :11:
|