![]() |
Parmak Hesabı, Sizinde varmı böle parmaklarınız :)))
üşümüş parmak
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] alev almış parmak [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] zenci parmak :11: kara kuru parmakta diyebülürüz :72: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hayattan bezmiş :65: intihara kalkışmış parmak :18: bu durumda 4 parmakmı kalacak elimiz :20: :78: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] çapkın parmak :78: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] karizma parmak :46: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] işte benim favorim :1: süt banyosu yapan :2: keyfine düşkün parmak :72: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] AŞK parmağı vurur :18: döne döne vurur :2: aşık parmaklar ( gelde wub yapma şimdik :72: ) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] capon parmak :11: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu parmağı pek tanıyamadım :20: ben bişeye benzetemedim bunu :78: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ohh yan gel yat kebap valla :85: cin ali tatilde... kurtlar vadisi ırakta gibi... parmağımızda tatilde :72: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kareteci parmak kırmızı kuşağı var bunun :2: ben biliyom diğer parmaklar az çekmedi bunun elinden :2: :11: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
:11: :11: süpersinnnnnn + rep :72:
|
ellerıne sağlık :72:
|
:11:
|
muthis yaa...:1:
|
:11:
|
:11::11:
|