![]() |
boğuldum...
Boğuldum..
Boğdum.. Sen gittiğinden bu yana İçimdeki Tüm kelimeleri boğuyorum boğazımda İznim olmuyor çıkışlarına. Biliyorum çıkarlarsa kanatacaklar yaralarını. Oldum olası dayanamazken tek sızına Bile Bile Zarar Veremem canına.. Sen kanamayasın diye Ben boğuldum. Cümlelerimi Boğdum.. Bir Kez Daha Batsın Bu Rüya Bir Kez Daha Batsın Bu Güneş.. Cümlelerimi boğarken zamanı da gömer oldum.. Bilirim geçmiş zamanlarda sıkar canını Her aklına gelişinde içinde bir şeyler kımıldar Beklide bana olduğu gibi miden bulanır yokluğa Yada ne bileyim gölge düşürür mutluluğuna… Benli zamanlar bozar huzurunu… Rüyalarımdan Çıksın Bu Melet Kaldırmak Çok Güç Yokluğunu… Bunca boğulan şeyin içinde nefeslerimde boğuldu elbette Şimdi sadece nefes alırmış gibi rollerim var. Ama biliyorum hiçbir rol sonsuza dek sürmez Yakında boğulan zamanın içinde Sana alınamamış binlerce boğuk nefesim olacak.. Beklide düşündüğüm kadar acı değil bu yokluklar Sadece sen yokken böyle acı vermek kendime Hoşuma gidiyor işte.. Elvedayla süslenmiş bir yarının dünündeyim Kim bilir belki Doğmamış melekler rolündeyim Keşkelerle Dolu Son Baharın Demindeyim… Bilinmez Yolların Özleminde TAM Önündeyim.. Alıntıdır... |
Elvedayla süslenmiş bir yarının dünündeyim
harika bir satır.. |
emeğine sağlık kardeş sağol..
|
çok güzel. emeğine sağlık:1:
|
güzel bi yazıydı..tşkler..
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:18 . |