![]() |
Windows Vista Türkçe Eğitim CD
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
“Windows Vista Eğitim Cd’si” sayesinde Geleceğin İşletim Sistemi Üzerine Şimdiden Uzman Olabilirsiniz.Cd’de Yer Alan Video Eğitimleri,Vista’yı İzleyerek ve Dinleyerek Tanımanızı Sağlayacak. Vista Hakkında Kafanızda Soru İşaretleri Varsa , Bu Eğitim Cd’si Size Yanıtlarını Verecek . ! Ayrıca İçinde Fotograf DüzenLeme Ve Görüntüleme Programları Online GuvenLik Saglayabileceginiz Programlar Ve Network Üzerine ProgramLar Bulunan Cd Kacırılmaması Gereken Bir Fırsat.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
yüklesemmm :D bir yüklesem uzmanı olacam ama :D
işe yarar bir paylaşım bu yunemoz sağolasın :D |
emeğine sağlık kardeş..
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:35 . |